Moderátor: Moderátoři Živě.cz
uncie píše:Vnitrek bedny by se nijak zvlast prehrivat nemel, protoze bedna je z jedne strany uplne odkryta...
Worm píše:Žádné speciální chladiče místo záslepky nebo pod disk nedoporučuji. Mají obvykle levné nekvalitní ventilátory, které moc dlouho nevydrží.
Lepší je investovat do kvalitního 80 nebo klidně 120 mm větráku.d/quote]
Worm píše:Žádné speciální chladiče ... pod disk nedoporučuji. Mají obvykle levné nekvalitní ventilátory, které moc dlouho nevydrží.
o/quote]
Myvalice píše:Worm píše:Žádné speciální chladiče ... pod disk nedoporučuji. Mají obvykle levné nekvalitní ventilátory, které moc dlouho nevydrží.
o/quote]
To platí pro ty na jedno použití. Ale ten hliníkový má kvalitní větráky i s kuličkovými ložisky.
V chladičích pod diskem vidím jinčí mínus: nenasávají chladný vzduch z venčí.a/quote]
ICEBOSS píše:chladice pod diskem chladi dost... i obycejny 2 vetracky spire s 2*5cm na 5V mi srzil teplotu ze 45 na 35 sutpnu... ale zanesl ten disk tak prachem, ze to suxxxx
Myvalice píše:ICEBOSS píše:chladice pod diskem chladi dost... i obycejny 2 vetracky spire s 2*5cm na 5V mi srzil teplotu ze 45 na 35 sutpnu... ale zanesl ten disk tak prachem, ze to suxxxx
To ale nevypovídá o kvalitě chladiče, ale ovzduší, ve kterém je PC umístěno. Za to chladič nemůže.Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
Myvalice píše:Worm píše:Žádné speciální chladiče ... pod disk nedoporučuji. Mají obvykle levné nekvalitní ventilátory, které moc dlouho nevydrží.
o/quote]
To platí pro ty na jedno použití. Ale ten hliníkový má kvalitní větráky i s kuličkovými ložisky.
i/quote]
Worm píše:No nevím jaký konkrétní hliníkový chladič má na mysli... y/quote]
Myvalice píše:Třeba něco takového (jsou i levnější než tento):
n/quote]
Worm píše:No a kolik stojí? Ty dva malý větráky asi nebudou tišší než jeden 80 mm. :-Bm/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků