canon mp360 netiske modrou barvu

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod krcma 1. 7. 2005 20:33

Mám canon mp360 a přestal tisknout modrou barvu vyměnil sem nápln ale nepomohlo to zkusil jsem i vyčistit hlavu ale po modré ani stopa?!
Myslím že to může být problém v softwaru neví někdo cos tím?
také jsem slyšel o jakémsi opravném softwaru pro tiskové hlavy ale nevím co přesně hledat???????
krcma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krcma 3. 7. 2005 21:36

Já také čistil stále dokola ale nepomohlo to.Pokud dám ve wordu nebo kdekoliv jinde tisk modré tak tiskárna nahradí modrou a tiskne červeně?
krcma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 4. 7. 2005 14:50

MP-360 nema oddelene barvy, je to jeden zasobnik barevny a jeden cerny. Sam mam tuhle tiskarnu, tisknu opravdu hodne, a bohuzel, s kompatibilnima inkoustama se mi stalo ze jsem si ucpal polovinu trysek. Cisteni, cely den ve vode, softwerove cisteni, nic z toho nepomohlo /i kdyz ucpanou mam uz jen zlutou barvu, z poloviny, zbytek docela dobry/ a tak koupim novou hlavu, a originalni inkoust, cena je cca 1600 bez DPH i s naplnema. Obcas ale tisknu i nejakou tu fotku a je to znat, original vs. kompatibilni cartrige.
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod krcma 4. 7. 2005 15:00

Jak píšeš že se ti ucpala část trysek tak ti ale pořád tiskla ta která barva alespon něco ale mě modrá neudělá ani čárku.Ta nová hlava se dá někde koupit???????
krcma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 4. 7. 2005 15:05

Predtim jsem mel ucpane vsechny tysky urcite tak z pulky, ted uz je jen zluta bez chyby, zato cervena a modra je uplne v prr.... Ta hlavu jsem sehnal jen u jednoho chlapka od Canonu, ze servisu, zkus si tam zavolat, cislo maji na webu... A me to dela pruhovany obrazky atd, a samozrejme kdyz tam je kompletni jen ta zluta, tak je to opravdu jen na tisknuti slunecnic :D
J-o-U
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 4. 7. 2005 18:01

Ano, to s tebou musim souhlasit, ja jen doufam ze to nejak procistim, jeste jsem nezkousel ty specialni pripravky, mate s tim nekdo zkusenost? Jinak ja kupuju barenou a cernou dohromady za 250kč, kdezto original stoji cca 1000kč. Jen fotopapiry kupuju orig, ale neni to zas takova polozka...
J-o-U
Junior