Potřebuju rozchodit prodlužku asi na 12m. Je to vůbec možné? Zkoušel jsem to na kabelu který byl stíněný jen kompletně, ale nešlo to. Zařízení se sice našlo, ale hlásilo to, že to nefunguje správně a nefungovalo vůbec. Pomohlo by kdybych použil kabel, kde je stínění každého kabelu zvlášť? Mám to na ovládání PC, když mám obraz na TV. Jinak prodloužení myši (PS/2) fungovalo na tu vzdálenost bez problémů.
ja mam v praci tiskarnu na 15m usb kabelu (spojene 3 5-ti metrove) a jede to v pohode. pokud to zarizeni nebudes tim usb napajet (myslim nejaky vetsi odber), pak neni vzdalenost 12m problem
Chtěl jsem použít 6m USB na připojení k NETu a nic-vypadával
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB, ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II; 1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
2 misel1, halbi: Problem ani nie je tak v napajani (odpor drotu jie je taky obrovsky), ale v ruseni a slabnuti signalu v zavislosti od dlzky vedenia... Teoreticke maximum je 5m, moze sa vam to podarit rozbehat aj na 20m, ale nikde nie je zaruka, ze to bude fungovat kazdemu...
It's better to be wholly alone, than alone with ass-holes.
yarik píše:Chtěl jsem použít 6m USB na připojení k NETu a nic-vypadával y/quote]
To bych pricital spise problemu USB vs. ADSL modem(predpokladam). Delkou kabelu bych rekl ze to nebylo. Uz jsem instaloval par ADSL modemu, a pres USB to nefungovalo vpodstate nikdy. Pres TP jeli v pohode.
Jinak pokud to date pres USB hub(coz by mohlo fungovat), tak musi byt AKTIVNI. Tzn musi mit vlastni napajeni. Pasivnim to nevyresite.
KúPIL SOM TLAčKU CANON 4300, potrebujem 5 metrovu vzdialenosť od PC. má niekto skusenost ? V predajni ma presviedcali že mi to nepojde, že mám kupit drahší tienený kábel, ale aj tak nezaručuju funkcnost.