Problém s TV kartou Leadtek Winfast 2000 Xp

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod viktorr 15. 12. 2005 18:23

Stalo se mi to z cista jasna...vecer jsem jeste koukal na TV..ovsem uz jsem zaregistroval mensi problem...nesel ovladac zvuku a ani zeslabit zvuk pomoci dalkace nebo softwaru...no a rano jsem zapnulů PC a napsalo mi to, ze byl nalezen novy hardware resp. TV karta a ze mamnainstalovat ovladace..ovsem zde je problem vse problemu :-) ovladace nainstalovat nejdou kartu jsem dle vseho uplne odinstaloval a odebral ve spravci zarizeni...vse jsem zkousel znovu a znovu...a nic...PC Tv kartu vidi,ale ovladace na ni nenainstaluju ani za boha...cili nefunguje :-/ nevite co s tim...podotykam, ze toto se stalo zcela samo od sebe...proste vecer vypnu PC a rano TV karta nejede..:-/

// decried - presun zo smetiska.
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 15. 12. 2005 18:25

Nemáš náhodou přetaktovanou FSB? Já když jsem tuhle kartu hodil na do přetaktovanýho systému, kde nešla uzamknout PCI, tak karta neběžela. Další věc - nezastrkoval jsi (třeba omylem) IR senzor do karty za chodu?
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 15. 12. 2005 18:33

rikam...karta jela...ani jsem na ni pres noc nesahnul...nejakou kontakt me a bedny vyloucen...proste se to stalo samo od sebe...ikdyz teda nedavno jsem menil HDD a nejakym zpusobem mi neco o5 samood sebe shodilo ¨vykon PC z 1623 Mhz ¨na 1000..tak jsem to vratil v nejakym programku co jsem mel na Cd od zakladky a vse bezelo ok...rikam vecer jsem jeste koukal a rano konec no....co je to IR senzor?
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 15. 12. 2005 18:44

ted jsem to dal do jinyho slotu PCI a podarilo se mi z casti nainsalovat, ale potom mi to napsalo, ze instalaci hardware nelze dokoncit, ze nebyl naezen potrebny software...pritom instalacni cd mam v mechanice :-/ najela mi ikonka TV na liste po jejim spusteni treba TV..radio jsem zatim nezkousel mi to napise "cannot find any video capture device" jenze jak tu kartu mam doinstalovat, kdyz mi to napise to s tim softem :-/
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 15. 12. 2005 18:54

pocitac si tu kartu najde, ale nechce k ni ovladace z CD a ani ty co jsem si stahl z netu...cd jsem zkousel v 3 mechanikach a nic...proste mi to vzdy napise, ze nemuze nalezt potrebny software
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 15. 12. 2005 19:45

hm..koukam, ze ani vy nevite co s tim :-/
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 16. 12. 2005 13:59

Já bych to viděl na problém základní desky, že je na PCI sběrnici jiná frekvence, než 33MHz (podle toho jak píšeš, že se ti mění samovolně frekvence CPU)... IR senzor je čidlo pro dálkové ovládání...
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 16. 12. 2005 14:02

no jenze jde o to, ze se to stalo pres noc aniz bych do pc jakkoliv zasahl...ale ted to tu kartu vidi,ale ovladac to nechce :-/
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 16. 12. 2005 14:07

Co mám k tomu říct... Buď je příčina ta co jsem napsal nebo je chyba v kartě a nebo taky úplně někde jinde. :-) Zkus kartu v jiném PC a uvidíš...
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 16. 12. 2005 14:10

njn...:-D je mi to zahadou..:-/
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 16. 12. 2005 14:22

co ma karta za chipset? Pokud nejaky "standardni" zkuste ovladat tuner programkem DSCALER - nepotrebuje ovladace, saha primo na hw tuneru

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod viktorr 16. 12. 2005 14:27

pokud je freeware hned jej stahuji...
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod viktorr 17. 12. 2005 08:38

tak bohuzel...toto mi nefunguje :-/
viktorr
Junior

Odeslat příspěvekod MarBen 17. 12. 2005 09:39

No, pokud nepomůže ani instalace nejnovějších ovladačů z Internetu, tak bych ještě zkusil přeinstalovat systém (třeba jen na zkoušku na jiný disk).
MarBen
Junior

Odeslat příspěvekod Nefilim 17. 12. 2005 10:04

Mám tú istú kartu, iba jej modifikáciu s fireware. Nedávno som s ňou riešil podobný problém, WinFast PVR mi vypisoval "Could Not Find...". Stalo sa mi to potom, čo som nainštaloval jeho novšiu verziu od tej, čo bola na originál CD. Vyriešil som to tak, že som kompletne odinštaloval soft, vrátane vymazania z registrov a updatol som ovládače. Potom som nainštaloval posledný WinFast PVR a všetko šľape tak, ako má. Skús to, možno to pomôže.
Nefilim
Junior

Další stránka