PC mi ruší TV.....jak na to?

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 12:48

PC mi ruší TV.....na televizi sou také nepříjemne pruhy ( docela dost)......zjistil sem, že se musí bedna PC uzemnit (vzal sem drát, připevnil na CASE a druhý konec dals na topení)....když sem ho uzemnil pruhy zmizeli....ale nechci aby mi trčel drát z komplu do topení tak jestli by to nešlo nějak jinak uzemnit??? ( třeba přes zdroj)
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod Fanyk 11. 2. 2006 12:53

jestli máš televizi ve stejný zásuvce jako počítač tak ji zkus zapnout jinam,nebo nevede ti třeba kabel ze síťovky blízko silovýho kabelu?
ASUS P5PL2,1Gb ram,200 Gb S-ata hdd
2,8@3,4 Ghz,Ge Force 6600Gt,
Fanyk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LUC.key 11. 2. 2006 12:53

tipuju ze mas PC pripojene s TV (TV-out nebo neco...), ja to vzdycky odpojuju...ale chyba je presne jak rikas v zemneni, musis hledat nejlepsi zpusob :)
Kdyby nekdo doma mel stare elektronky kterych se chce zbavit, tak se mi prosim ozvete, za ty lepsi zaplatim! ...sbiram, bastlim

„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ == „Odvážnému štěstí přeje.“
LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 12:58

nn,ja mam PC v prvnim patre...podle me to de do signalu ( bud do anteny nebo primo do dratu,ktery mam vedeny ve zdi asi metr od PC)....jo ta TV je v prizemi :D sem zapomel....
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 12:59

a s TV ho propojeny nemam.....ani v zasuvce
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod LUC.key 11. 2. 2006 13:01

tak to mate asi spatne rozvody...zkus jiny okruh zasuvek (pokud mas tu moznost) a nebo budes muset zemnit no...
Kdyby nekdo doma mel stare elektronky kterych se chce zbavit, tak se mi prosim ozvete, za ty lepsi zaplatim! ...sbiram, bastlim

„Když neodskočíš z cyklu programu, nikdy nebudeš v podprogramu.“ == „Odvážnému štěstí přeje.“
LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 13:06

právě tu možnost jiných zásuvek nemám...a nevíte jak bych to měl zemnit,aby mi z PC netrčely další dráty?šlo by to do toho zdroje uzemnit?
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 13:07

jo...ted sem se ptal taty a ja mam jinaci el. obvod u PC nez je dole TV ( kazdy ma jinsi jistic)
Raelita je iluze způsobená nedostatkem alkoholu v krvi...takže pijte :)
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod LUC.key 11. 2. 2006 13:14

no prave ze zdroj je zemneny - euro zasuvka s 3mi vodici z nichz jeden je zem...problem musi byt v rozvodech, lae do tech ja nedelam takze nemuzu poradit ... :(

LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 13:16

jj...takze napajet drat na CASE a dat ho na zem ve zdroji jo?
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod honza55 11. 2. 2006 13:19

ja mam stejny problem, u mne je to tim, ze je signal vedeny ze stejne zasuvky. Kdyz odpojim kabel se signalem co vede do pc, tak se tv prestane rusit. Kdysi jsem nekde videl ze se to resilo nejakym kondikem co se tam pripajel, ale nevim presne jak - nepodarilo se mi to najit.
honza55
Junior

Odeslat příspěvekod xshreck 11. 2. 2006 13:20

ja nemam nic spolecneho s TV tz. ze nemam stejny obvod ani nic jineho.....proste mi to rusi signal
xshreck
Junior

Odeslat příspěvekod LUC.key 11. 2. 2006 13:22

Zdroj jakozto "plechova skrinka" ti uz sama zajistuje ze PC je uzemnene prez zdroj - takze cely case. Rozvody...nekde je chyba
honza55 :jaky signal myslis??

LUC.key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honza55 11. 2. 2006 13:24

signal z anteny, proste jak je v panelaku zasuvka se signalem z anteny, tak tam mam rozdvojku a jeden koax vede do tv a druhy do pc, a kdyz se ten do pc odpoji, tak se tv prestane rusit
honza55
Junior

Odeslat příspěvekod LUC.key 11. 2. 2006 13:30

jj tak to se resi oodelovacim clenem (nejaky galvanicky clanek) , ale tady je problem v zemeni...

LUC.key
Mírně pokročilý

Další stránka