Dokáže USB flash by PRETEC 72 MB/s ?

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod achtapovinnaregistrace 22. 2. 2006 15:07

Na stránkách jedné nejmenované firmy jsem zjistil, že
zatímco obyčejné USB flash disky umějí číst tak 7MB/s
a ty lepší 14 MB/s, jakási značka PRETEC prý zvládá
72 MB/s.
Je to reklamní blábol nebo jste to někdo vyzkoušel?
Už jen že USB2 má 480 Mbit/s tedy 60 MB/s se mi to zdá
hodně divné.

Díky.
achtapovinnaregistrace
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Julda 22. 2. 2006 15:46

Ja myslim ze se sekli, ze tam chybi desetinna carka.

Jinak dneska jsem koupil USF flash disk podle svych predstav, cteni 20MB/s, zapis 30MB/s:

http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... odeodolny-
Julda
Junior

Odeslat příspěvekod Eisy 24. 2. 2006 00:29

som to videl tiez!
CPU INTEL Core i7-920 (2.66GHz, 1333MHz) // ASUS RAMPAGE II EXTREME // System SSD HD // HDD 1TB WD10EADS // LG GGW-H20L LS // 6GB DDR3-1600MHz Kingston HyperX // ASUS EAH4850/HTDI/1G/A HDTV,HDMI // Monitor 24``FullHD // Zdroj:Enermax MODU82+ 525W
Eisy
Junior

Odeslat příspěvekod amrtin 24. 2. 2006 01:35

Tam chybi fakt des.carka :roll: a ja nechapu proc chce kazdy tak rychlou flesku,to jedine az budou velikosti v radu gigabajtu,to jo.
amrtin
Junior

Odeslat příspěvekod wojta 24. 2. 2006 09:29

Julda píše:Jinak dneska jsem koupil USF flash disk podle svych predstav, cteni 20MB/s, zapis 30MB/s:

To tam jenom píší nebo to tak skutečně je? Vždycky jsem měl u flashek rychlost zápisu několikanásobně menší než čtení. Já mám flashku asi 1MB/s zápis a 15MB/s čtení.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FMG.sk 24. 2. 2006 09:32

APACER HT203 co???
FMG.sk
Junior

Odeslat příspěvekod jaccub 25. 2. 2006 16:04

Julda píše:Ja myslim ze se sekli, ze tam chybi desetinna carka.

Jinak dneska jsem koupil USF flash disk podle svych predstav, cteni 20MB/s, zapis 30MB/s:

http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... odeodolny-

to je hodne slusny. ja mam corsair a ten ma rychlosti asi 14 a 17 a sem rad ze sem se rozhodl pro tenhle typ. ta rychlost je fakt zant. vidim to u znamejch a kolegu co maji flash disk kterej mam horsi paramatry a to je pak "vecnost" nez se neco nahraje
jaccub
Junior

Odeslat příspěvekod macis 24. 3. 2006 10:23

...je malý, hezký, rychlý, co říct, má vše nej, i když ho 'zatím' nemám. No koukněte zde, ale pozor, neplést si MB/s a Mb/s:
http://www.pretec.cz/index.php?lang=cz&...id=PC2W1GB
Naposledy upravil macis dne 24. 3. 2006 10:23, celkově upraveno 1
macis
Junior

Odeslat příspěvekod _Jaj_ 24. 3. 2006 11:28

Tu flashku ATP Toughdrive mam taky, ale jen 512MB. A je to fakt rychle jako prase. Ale co je dulezite, uz mi spadla do kaluze pred barakem kdyz jsem z kapsy vytahoval klice a ona byla zaplantana v tom bordelu co tam nosim. Spadla z vysky pres jeden metr do kaluze hluboke tak 5 cm cili byla cela pod vodou a nez jsem zareagoval, prehodil klice do druhe ruky a vyndal ji tak tam par vterin byla. Nez jsem se dostal do bytu a osusil ji tak to trvalo dalsi cca 4 minuty - utrel jsem ji, trochu vysusil na radiatoru, zapojil, a jela naprosto v pohode. Je ale fakt ze se do ni ani ta voda celkem nemela jak dostat, je to fakt dobre ochranene. A to jsem nekde na internetu cetl, ze ji kdosi zapomnel v kapse a vypral ji v pracce. Taky zustala funkcni. ATP ma fakt dobrou povest!
_Jaj_
Junior