Bezdrátová myš s VELKÝM dosahem

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod macicak 21. 4. 2006 19:34

Já mám Logitech Cordless MediaPlay Mouse a 4 metry dá bez problémů. Cena kolem 1100 Kč, vypadá pěkně a mně vyhovuje.
macicak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fahrman 21. 4. 2006 20:15

macicak - jenze, tam bude stejny system jako u MX1000 - tzn. pro velky dosah to bude vyzadovat vice mene primou viditelnost...
fahrman
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 21. 4. 2006 20:32

No nevím, ale mně funguje MX1000 i přes panelovou zeď, podle mých zkušeností ji nedělají problém delší vzdálenosti ani překážky mezi myší a vysílačem, ale spíše okolní rušení (repro, monitor, ...) některá zaříjení ji prostě vadí. Já mám ale stojánek s vysílačem vedle tiskárny a reprobeden a problém není žádný.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fahrman 21. 4. 2006 20:47

bohuzel nemam moznost ji vyzkouset v konkretnim prostredi - pracovnu s obyvakem mi oddeluje akvarium se zarivkami a kovovym deklem... a prac. vzdalenost je zapotrebi min. 3m

Proto jsem chtel zvolit pro jistotu jinou technologii - viz thread s bluetooth mysi :-/
fahrman
Junior

Odeslat příspěvekod macicak 22. 4. 2006 06:30

fahrman píše:macicak - jenze, tam bude stejny system jako u MX1000 - tzn. pro velky dosah to bude vyzadovat vice mene primou viditelnost...

Budeš se asi divit, ale u mě ne. Funguji s ní i tak, že PC mám v pokoji a na film se dívám v obýváku, který je přesně pod PC (překážku tvoří plovoucí podlaha, izolace, dřevo,...). Používám ji tak sice jen na prohlížení fotek a filmů, takže nevím, jestli to bude stačit třeba pro paření her, ale výsledek mě mile překvapil. Chce si to jen trochu pohrát s umístěním přijímače.
macicak
Kolemjdoucí

Předchozí stránka