- Kód: Vybrat vše
Razer Krait
Je nová myš od Razeru. Spíše než pro hráče fps her jako jsou Doom nebo Quake je podle Razeru orientová na hráče RTS (strategií) a MMORPG (velkých herních světů). Krait má optický senzor s rozlišením 1600 dpi, který snímá povrch pod sebou 6500x za sekundu. Dalším rozdílem oproti Copperheadu je integrovaná paměť pro nastavení několika profilů v případě přenášení na LAN party, což se hráči opravdu hodí. Myš je dookola lemována rámem s oranžovým podsvícením a má typický design pro Razer myši už od série Viper. To že není přímo orientována na hráče fps her se projevilo i v počtu programovatelných kláves, které jsou jenom tři. USB konektor pro připojení k počítači je pozlacený.[/code]
Keďže ja hrávam len FPS hry, to že vravia že je vhodná skôr pre strategické hry ma znepokojuje. Môžte povedať, čo si o tom myslíte? Žeby tvorcovia Razer to povedali len preto, lebo tam dali len 3 tlacitka? Žiadnu recenziu, preview som o nej nenašiel, len nejaké info, ako že má 1600 dpi, pozlátený USB konektor a pod. Hľadal som aj po anglicky, tiež dokopy nič. Na MX310 sa mi páči tiež to, že pár userov na czechcomputer.cz v komentoch povedali, že jazdí perfektne aj na samotnom stole bez podožky, pretože som si zvykol na behanie s myšou bez podložky a využívajúc asi polku stola. Takže, moja finálna otázka je, že či máte nejaké info, preview, recenziu na Razer Krait, ak sa k vám veľkou náhodou nejak dostala, aká je a tí, čo majú MX310, sa tiež môžu pochváliť/ponosovať, ako im s ňou je. Alebo dajte návrh na nejakú inú myšku, ale lacnejšiu, lebo MX310 je už fakt strop, viac nedám a MX510 by som asi nebral ani keby bola drahá ako MX310, lebo sa mi zdá, že je na mňa veľká...