XP nepřířadí písmenko Flash disku

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod lubos.sem 19. 5. 2006 06:46

Dobrý den,

mám problém s USB 2.0 Flash diskem (ale děje se to i když připojím digitální foťák). Připojím zařízení na usb port, v pořádku se nainstaluje, ale automaticky se mu nepřiřadí písmenko jednotky (disku), musím do správce disků a nastavit ho ručně. Nevíte prosím někdo, kde se dá v XP nastavit, aby se přiřazovalo automaticky?
Děkuji za odpovědi.
Vlastní chyby nazýváme zkušenostmi.
Oscar Wilde
lubos.sem
Junior

Odeslat příspěvekod benes.m 19. 5. 2006 06:52

Nemáte náhodou připojenou síťovou jednotku tak, že je v pořadí hned za poslední fyzickou jednotkou? To woknousy nepoberou...
I'm not in the condition to fuck. Sehr gut! Sieg Heil!
benes.m
Junior

Odeslat příspěvekod lubos.sem 19. 5. 2006 07:08

Ne, žádnou síťovou jednotku nemám připojenou. V práci jich mám připojených několik a stejně to s Flash diskem funguje.
Oscar Wilde
lubos.sem
Junior

Odeslat příspěvekod Yucca 19. 5. 2006 07:16

Myslim ze toto ovlada jedna ze sluzeb muze byt zakazana...
Yucca
Junior

Odeslat příspěvekod Cameltosis 19. 5. 2006 07:40

lubos.sem píše:Dobrý den,

mám problém s USB 2.0 Flash diskem (ale děje se to i když připojím digitální foťák). Připojím zařízení na usb port, v pořádku se nainstaluje, ale automaticky se mu nepřiřadí písmenko jednotky (disku), musím do správce disků a nastavit ho ručně. Nevíte prosím někdo, kde se dá v XP nastavit, aby se přiřazovalo automaticky?
Děkuji za odpovědi. /quote]

to mas myslim mylne predstavy. v nastaveni to neni. zkus preinstalovat ovladace zakladni desk /chipset/ nebo tak neco, me to taky obcas dela na notaku, delalo mi to ted s cteckou pametovych karet, stacilo preinstlaovat ovladace, spis si myslim ze mas nakraply system, zkousel jsi jinou FLASHku ?
__Maďarský překlad slova WINDOWS__

Ámerikái Gateszkárus havária sistémusz neseremét (AGHSN - traduje se že takhle nadávají maďaři když se jim to kousne)
Cameltosis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lubos.sem 19. 5. 2006 07:46

Cameltosis píše:
lubos.sem píše:Dobrý den,

Děkuji za odpovědi. /quote]

to mas myslim mylne predstavy. v nastaveni to neni. zkus preinstalovat ovladace zakladni desk /chipset/ nebo tak neco, me to taky obcas dela na notaku, delalo mi to ted s cteckou pametovych karet, stacilo preinstlaovat ovladace, spis si myslim ze mas nakraply system, zkousel jsi jinou FLASHku ?

Taky si myslím, že to bude asi systémem. Asi ho rovnou celý přeinstaluju. Jen mě zajímalo jestli to není v nastavení. Díky za vaše názory a rady. :wink:
Oscar Wilde
lubos.sem
Junior