Klávesnice s ruskými popiskami

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Pytlík 13. 9. 2006 10:43

Šéfové se zbláznili a chtějí ruskou klávesnici. Nevíte náhodou někdo kde taková věc roste?
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lexx 13. 9. 2006 10:52

Zkus Aukro - kdekdo tam prodává klávesnici se španělskými popiskami, třeba tam bude nějaká ruská ;-)
Anebo kup ruské přelepky (jestli něco takového existuje)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 13. 9. 2006 11:20

My jsme taky potrebovali, a normalne koupili v PC kramu v OV.

napr. http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=26129
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pytlík 13. 9. 2006 11:59

Díky, podívám se na to. Jak vidno, kupodivu to někde existuje (původně jsem to považoval za vyloučené).
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod T3SS 13. 9. 2006 13:21

tady jsou ruský nálepky. счастливо! :)
"640kB musí stačit každému" (c) Bill Gates
T3SS
Junior

Odeslat příspěvekod Ze3gg 13. 9. 2006 13:32

Existuje ovladac klavesnice se sejnym rozlozenim klaves jako ma nase (az na drobne vyjimky) ale pise ruske znaky. Jestli chces poslu ti ho.
Ze3gg
Junior

Odeslat příspěvekod Pytlík 13. 9. 2006 14:01

Já všem děkuji, už je to vyřešeno (tak rychle, že jsem v to ani nedoufal).
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 10. 3. 2010 00:22

Ahojte. Da sa niekde zohnat ruska sablona na klavesnicu? videl som taku foliu co sedela na alfanumericku klavesnicu. Bolo to v zavode este v 95roku, na PC bol win 3.1. Na klavesnici IBM.
Zatial som si na samolepiaci papier vytlacil popisky (co prekryju cele tlacitko) a nalepil na igelit natiahnuty na ramik z drotu. Ten ramik sedi aj na chicony, IBM, aj Compaq klavesnice typu co mam. Normalne mi tam tie popisky vadia a chcem ich prenasat. Igelit susti a asi sa to po kratkom case znici. Najlepsie by bolo taka guma ako byva samotna gumenna klavesnica, aby sa to dalo dobre umyvat a stocit do kapsy.
Dakujem.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 10. 3. 2010 00:29

A neni lepsi mit proste druhou KB s layoutem RUS?
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Kniter 10. 3. 2010 01:37

tu foliu schovam do suplika a odnesiem lahko. Tiez je zapratany stol, cestovat s tym a naviac sa zohybat k bedni dozadu kde uz su obsadene vsetky USB aj PS2 a na druhom pc tiez a nosit rozbocovac.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 10. 3. 2010 01:40

Pri cene klavesnice par korun bych koupil dva kusy a mas vystarano. Nevim, ale prijde mi to, jako drbani levou v pravem uchu, ale ne rukou, ale nohou.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod IgnorStoupa 10. 3. 2010 09:48

Neni dano vubec nic. Sestrojte parabolu.
IgnorStoupa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 10. 3. 2010 19:49

Ja som to chcel poziciavat na chvilu a vlacit v mokrej taske plnej dalsich veci ju nechcem. A to pripajanie, ked on nema na stole USB predlzenie. A ma tu klavesnicu zabudovanu - kabel ide cez dierku v stole. A kazdu chvilu dat prec nabytok a potriedene knihy, aby som sa dostal ku konektoru. V predu na bedni nieje konektor. On je nervozny ked mu radim co a ako. Polozim napisem text a zlozim. Kupovat mu ju nebudem, a on to nekupi. Ja by som to vyuzil a poziciaval mu to. Asi to uz nezozeniem.

Kniter
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 13. 3. 2010 22:36

A není to jednodušší udělat formou doinstalování resp. povolení ruštiny ve Widlích (panel jazyků - pravý myšítko - vlastnosti - přidat jazyk) a pak jen vytáhnout na screen "Klávesnici na obrazovce" a kombinací levý Shift+levý Alt přepnout z CZ na RU? Вот, как это делаю тоже я? Tu fólii si totiž pamatuju taky, jenže to se dalo jen do té doby, dokud byly rozměry a rozložení kláves standartizované, takže když jsem ji nedávno sháněl taky, v PC krámě se mi vysmáli a doporučili mi koupit si samostatnou klávesku s RU popisem jako to bylo doporučeno výše. Jenže to povolení RU ve Widlích + klávesnice na obrazovce je ještě lacinější, než shánět fólii... A funguje opravdu všude, kde jsou standartní Widle.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Junior

Další stránka