jaky bluetooth USB adapter k nokii 6233

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod urbi 17. 12. 2006 18:29

cau!
chci na vanoce poridit usb bluetooth adapter pro komunikaci s telefonem nokia 6233...poradte jakou znacku, slysel jsem ze ne vsechny adaptery jsou kompatibilni se vsemi telefony a nerad bych strelil vedle...
diky
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod sCrew 17. 12. 2006 18:35

To nevim kde si to slysel, ale pouzival jsem bluetooth dongle od Gigabytu a MSI a nemel jsem problem. Ja bych se toho tak nebal ;)
Quis Custodiet Ipsos Custodes? | Cogito ergo sum
sCrew
Junior

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 17. 12. 2006 18:40

Zase jeden co nepise jaky ma OS.

Pro XP SP2 fakt DURAZNE doporucuji vybrat adapter s ovladaci pro bluetooth stack obsazeny v SP2. MSI BT adaptery jsou myslim kompatidebilni vsechny, ale ovladac je treba stahnou t z jejich webu (koneckoncu ovladace z CD neni vhodne instalovat NIKDY protoze jsou temer vzdy beznadejne stare).

Dale bych overil podporu BT adapteru ve Viste at ho za par mesicu nehodis do srotu!

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 17. 12. 2006 18:42

jeste doplnim: nezapomen se podivat na http://www.nokia.com po nove Nokia PC Suite, tusim, ze nedavno vysel zase update s podporou kamery (a je pravda ze se take seka min a min)

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod urbi 17. 12. 2006 18:55

dik dik!
tak jsem prave objednal MSI Star Key v2.0
urbi
Junior

Odeslat příspěvekod Paul Atreides 17. 12. 2006 18:55

Mam zkusenosti s MSI USB modulem a mensim MSI BTOES modulem - s ovladaci od Widcommu i s ovladaci z Windows XP SP2 behal bez sebemensich problemu.
Pokud jsou problemy s BT, je na vine vetsinou Nokia a nejde jen o stare modely (napr. N 90 se mi pred rokem stale po case odpojovala nebo prestala stahovat data pres GPRS/EDGE, i kdyz MDA Vario ve stejnou dobu a se stejnym operatorem bezelo bez sebemensich problemu.
Paul Atreides
Junior