Logitech Cordless Desktop EX100 CZ - názory

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 29. 1. 2007 12:06

Ahoj,

uvažuji o koupi tohoto bezdrátového setu, zajímaly by mě Vaše názory a postřehy s fungováním tohoto zařízením...

Popis je zde: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... G-21006141 .
Zdeněk L.
Junior

Odeslat příspěvekod pavelcent 29. 1. 2007 12:19

A co bys chtěl slyšet?
Periférie Logitechu jsou na vysoké úrovni co se týká hlavně výdrže baterií.Mám set LX 700 2,5 roku a v klávesnici jsou stále původní baterky,myš je nabíjecí.Myš V200 k notebooku mi na dodávané baterie vydržela při denním používání 10 měsíců.Teď mám u notebooku set LX710 asi týden tak uvidíme.
Taky mám od Logitechu volant DFP - bomba,a bezdrátové gamepady taky skvělé.
Ten set EX 100 jsem koupil rodičům a nemohou si jej vynachválit.
Obecně je odezva okamžitá,dosah kolem 5 metrů,funkčnost výborná,přizpůsobení funkčních tlačítek neomezené,výdrž baterií nadstandartní. :D Doporučuji.
Naposledy upravil pavelcent dne 29. 1. 2007 12:26, celkově upraveno 1
obyčejný uživatel
pavelcent
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 29. 1. 2007 12:26

A co se týče kvality technického zpracování? Se značkou Logitech jsem ještě nepřišel do styku, tak mě zajímá, jestli jsem vybral správně... :-)
Zdeněk L.
Junior

Odeslat příspěvekod pavelcent 29. 1. 2007 12:29

Nevím co myslíš technickým zpracováním? Jako to dílenské třeba u aut? Po této stránce si nemám absolutně na co stěžovat.Vše je tak jak má být.Někomu snad jen vadí odsunutý Insert,ale mě ne.
Naposledy upravil pavelcent dne 29. 1. 2007 12:32, celkově upraveno 1
obyčejný uživatel
pavelcent
Junior

Odeslat příspěvekod pavelcent 29. 1. 2007 12:30

S žádným Logitechem si myslím nebudeš koupě litovat.Mám jich myslím dost a nikdy jsem nelitoval narozdíl od setu od Microsoftu.
obyčejný uživatel
pavelcent
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 30. 1. 2007 09:54

Na netu jsem nikde nenašel, na jaké baterky ta klávesnice jede? Klasické tužkové, nebo mikrotužkové? A co ta myš? :-)
Zdeněk L.
Junior

Odeslat příspěvekod pavelcent 31. 1. 2007 08:54

S největší pravděpodobností na klasické tužkové.
Základní sada bezdrátové klávesnice a myši.
Na rozdíl od vyšších modelů není k myši nabíjecí stojánek a tudíž je nutno používat buď jednorázové tužkové baterie, popř. používat nabíjetelné akumulátory a nabíjet je v externí nabíječce (není součástí dodávky).

Obsah balení:
• Logitech® Cordless Keyboard
• Logitech® Cordless Optical Mouse
• kompaktní USB/PS/2 RF přijímač
• USB na PS/2 adaptér
• 4 AA alkalické baterie
• odnímatelná předložka klávesnice
• CD se softwarem
• návod k použití

http://www.foxpc.cz/detail/2938
obyčejný uživatel
pavelcent
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 2. 2. 2007 09:17

Tak klávesnici již mám doma. Bezdrátová klávesnice je super, ale z myši jsem trošku zklamaný. Nikdy v minulosti jsem bezdrátovou neměl, tak mě trošku překvapil rozdíl v odezvách, resp. tím, že při prudších pohybech se myš pohne úplně na jinou stranu. Je to vlastnost bezdrátových myší, že zkrátka reagují trošku jinak, než klasické optické ("drátové")? Při pomalejších pohybech (běžném používání) je to + - v pohodě...
Zdeněk L.
Junior

Odeslat příspěvekod pavelcent 4. 2. 2007 13:59

Nevim jak to myslíš.Mě se kursor hne tam kam chci možná to chce si trochu pohrát s nastavením v Setpointu.
obyčejný uživatel
pavelcent
Junior