Nejlepší obchod s komponenty ?

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Tučňák 6. 2. 2007 23:21

Kryshna píše:[quote="Tučňák"oUrčitě se vyhni DxT Computersr/quote]
Rekni tvoji osobni SPATNOU zkusenost s DXT! Podle meho to mas z for na netu...

Tady je moje zkušenost: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=33813&postdays=0&postorder=asc&start=15

To PC: Alfa provozuje i internetový obchod :wink: :wink:
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryshna 7. 2. 2007 07:31

Tučňák"o[quote="Kryshna píše:[quote="Tučňák"oUrčitě se vyhni DxT Computersr/quote]

Tady je moje zkušenost: url]http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=33813&postdays=0&postorder=asc&start=15[/url]
[/quote]

Hmm tak to koukám... tvoje zkusenost je opravdu smutná :-/ U me probihalo pokazde vse v naproste pohode, ac jsem samozrejme reklamoval jen 2x... ale opet to svedci o ochote konkretnich lidi... jak jsem zminil, vse je relativni.Tudiz nelze hazet vsechny do jednoho... nekdo ma dobre zkusenosti s Alzou a nekdo ne, nekdo ma dobre zkusenosti s DXT a jiny ne atd.
Proto toto tema v podstate neslouzi nicemu dobremu... :-B
Kryshna
Junior

Odeslat příspěvekod jack kingmaster 7. 2. 2007 09:51

chtěl jsi říct nejnižší ceny v alfě :mrgreen:
MB: gigabyte M52LS3,CPU:AMD Athlon 64X2 EE 4400+,RAM A-data Vitesta extreme X512MB 800mhz,GPU ATi RADEON X1550 512MB,Zdroj Fortron 350W
chlazení case: nanoxia FX 80X80>ted Noctua 80X80 1300ot/min.
jack kingmaster
Junior

Odeslat příspěvekod x-father 7. 2. 2007 10:06

V mironetu nemaj zrovna nejnizsi ceny. Jednou jsem tam byl nucen koupit desku a nebyla originalne zatavena v igelitu. Zbezne jsem to radsi prohlid a zdala se ok. Az doma me doslo, ze u ni chybel backpanel a prislusenstvi tam bylo doplnene jine - ne to co bylo v dokumentaci.

V alzasoftu se pry deji stejne veci. Slysel jsem pribeh cloveka, co si tam koupil vypalovacku a kdyz ji doma pripojil a otevrel, tak v ni nasel vypalene CD s filmem.

CZC je asi OK.

Taky nevypada spatne http://www.computershop.cz/eshop/

Osobne mam velice dobre zkusenosti s http://www.obchod.cz Bohuzel mimo prahu, ale jinac reklamace OK a ceny dobre. postovne taky OK.
x-father
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Czulibrk 7. 2. 2007 10:07

Co cekate ? Najdete mi nekoho, kdo nakupuje denne za desitky tisic po vsech obchodech v CR a muzeme se bavit...

To ze si nekdo poskladal PC z alfy a koupil si pakl DVD v cc prece nic neznamena.

Osobne mam bohate zkusenosti s obchod.cz a prakticky bez problemu.

U DXT me zarazila ruzna cena zbozi pri objednani pres eshop a dovozu domu a pri vyzvednuti na prodejne. Takze jsem je slusne poslal nekam a sel jinam ...

Obchod vybiram podle ceny a zatim vsechno v poradku ...
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 7. 2. 2007 10:13

Já mám z těch uvedených obchodů docela negativní zkušenosti jen s CZC. Na reklamovaný zboží jsem skoro vždycky čekal 30 dní, i když se jednalo o evidentní šmejd, tak mi nechtěli vrátit peníze a pořád mi cpali nový zboží. Takže jsem si tam koupil novou komponentu a bylo to stylem: 2 měsíce to chodilo, pak měsíc na reklamaci, místo peněz dodali to samý nový, pak to zase 2 měsíce chodilo, zase měsíc reklamace,.... a tak během 1 roku 3x. Takové jednání je úplně na houby, protože si musíte pořídit sami tu kompenentu náhradní, aby to bylo za co měnit, a k tomu musíte pořád běhat na poštu a platit poštovný. Prostě humus, po týhle zkušenosti bych si tam už nikdy nic nekoupil.

V poslední době se spíš dívám po internetových obchodech, kde si můžu zboží objednat, ve své blízkosti vyzvednout a tam i případně reklamovat bez poštovnýho a opruzů s posíláním. Když se to všechno spočítá, vychází to většinou líp (v mém případě to jde třeba s Mironetem, TS Bohemia). Jinak docela dobrý zkušenosti s Cybexem - tam jsem toho kupoval spoustu a reklamace se vyřešili okamžitě bez problémů, je tam ale s nima mizerná komunikace.
xls
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tučňák 7. 2. 2007 16:43

Kryshna píše:
Tučňák"o[quote="Kryshna píše:[quote="Tučňák"oUrčitě se vyhni DxT Computersr/quote]

Tady je moje zkušenost: url]http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=33813&postdays=0&postorder=asc&start=15[/url]

Hmm tak to koukám... tvoje zkusenost je opravdu smutná :-/ U me probihalo pokazde vse v naproste pohode, ac jsem samozrejme reklamoval jen 2x... ale opet to svedci o ochote konkretnich lidi... jak jsem zminil, vse je relativni.Tudiz nelze hazet vsechny do jednoho... nekdo ma dobre zkusenosti s Alzou a nekdo ne, nekdo ma dobre zkusenosti s DXT a jiny ne atd.
Proto toto tema v podstate neslouzi nicemu dobremu... :-B-/quote]

Jasně nemíním házet všechny do jednoho pytle, prostě jejich jednání vůči mě se mi vůbec nelíbilo, takže nemíním je dál podporovat. Netvrdím, že tak jednají se všema, prostě jenom přišli o jednoho zákazníka, já už u nich nakupovat nic nemíním. Ale myslím, že to šlo vyřídit určitě slušně a ne tvrdit mi takové blbosti atd..
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod x-father 7. 2. 2007 19:03

Czulibrk píše:Co cekate ? Najdete mi nekoho, kdo nakupuje denne za desitky tisic po vsech obchodech v CR a muzeme se bavit...

To ze si nekdo poskladal PC z alfy a koupil si pakl DVD v cc prece nic neznamena.

Osobne mam bohate zkusenosti s obchod.cz a prakticky bez problemu.

U DXT me zarazila ruzna cena zbozi pri objednani pres eshop a dovozu domu a pri vyzvednuti na prodejne. Takze jsem je slusne poslal nekam a sel jinam ...

Obchod vybiram podle ceny a zatim vsechno v poradku ...

Tak treba ja vychazim ze skusenosti svych: cca 40 tisic v obchod.cz a dale nakupy za par tisic v alze, czechcomputeru, computershopu, mironetu. Dale zkusenosti s nakupy v alze a levi ve firme. Bereme tam ale jen drobnosti, protoze vse ostatni bereme u dodavatelu, kteri s maloodberateli neobchoduji a tak je tam pristup obchodniku uplne jiny.

obchod.cz naprosto bezproblemove reklamace, dobry web a ceny.

S pouzitym nekomletnim zbozim se se setkal v mironetu a slysel o alze.
x-father
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Czulibrk 8. 2. 2007 20:54

To naprosto beru, takto bych si to predstavoval ...

Je rozdil kdyz s firmou XY nejsi spokojeny TY a kdyz s firmou XY neni spokojeny nejaky bezny franta uzivatel, ktery si tam koupil nejake drobne veci a jeste pred nekolika lety, takze dnes muze byt situace uplne jina ...

Vykriky typu "obloukem se vyhni XY" jsou irelevantni.
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Předchozí stránka