spravne drzeni mysi

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod novela 12. 2. 2007 11:54

ja teda v pohode, ohnu ukazovacek a roluju bezproblemove :)

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
novela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lucky17 12. 2. 2007 12:09

no neviem ale o tej gelovej podlozke som nepocul dobre veci...vraj ze vobec nie je taka ako sa o nej pise...ze vraj od nej boli ruka este viac....skuste sa vyjadrit vy čo tu podlozku mate..tiez som chcel ze si ju kupim ale moja mys je dost velka na taku podlozku
lucky17
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod g.sus 12. 2. 2007 12:18

gelove podlozky pouzivam uz dlhsiu dobu. zacal som ich pouzivat prave koli bolestiam zapastia. mozem len odporucit, treba si len zvyknut...
daju sa kupit od cca 200Sk, staci si iba vybrat
g.sus
Junior

Odeslat příspěvekod Dzon 12. 2. 2007 12:36

ja mam v pravym zapesti 'mysitidu' a kdyz to hodne nesetrim tak moc tu ruku nemuzu pouzivat - preucil jsem se na pouzivani mysi levou rukou, jde to celkem v pohode vc. veci vyzadujicich presnost a rychlost [wolfenstein ;)]
Dzon
Junior

Odeslat příspěvekod Pade 12. 2. 2007 12:41

no ja si nepomozem, ja som vzdy mys drzal takto:

Obrázek
Pade
Junior

Odeslat příspěvekod Corra 12. 2. 2007 12:43

drive jsem si gelovou podlozku vyzkousel a byla super
myslim ze je to dobra volba tehdy, kdy mate ruku na stole tak, ze vam podpora v zapesti pomuze, kdyz mate,tak jako ja v praci ruku na mysi a hned ze stolu, tak by mi ten schodek jeste zvetsila, ale pokud mate ruku vetsi casi na stole tak doporucuju, vyzkouseno

myslim ze uchop mysi ma kazdej takovej, jak poprve drapne hlodavce do ruky a sedi mu to... pokud ma pak takovej clovek potize se zapestim, muze gelova podlozka pomoci a nebo musi clovek zmenit navyk na drzeni, nebo posez u stolu....

(kdysi jsem ucil tetu s mysi, do te doby bych snad neuveril ze jde pohybem mysi ze strany na stranu oznacit blok psaneho textu rovnajícího se cele A4)
"Když se něco může pokazit, pokazí se to..."
"Když se něco nemůže pokazit, pokazí se to taky..."
"Když se může pokazit více věcí, pokazí se ta nejdražší nebo ta kterou v dané chvíli nejvíce potřebujeme..."
Murphy
Corra
Junior

Odeslat příspěvekod jirka47 12. 2. 2007 18:11

Otázka držení myši - to je celkem jedno.
Vždycky se ale musí držet tak, aby neutekla. Mě strašně štvalo, že ocásek ji drhnul. A taky byl těžkej a vlastní vahou stahoval myšku dolů se stolu a já s ní pořád zápolil a přetahoval se s ní.
Tak jsem použil takovej trik. Vzal jsem vrtačku a vyvrtal jsem osmičku díru do monitoru. Vzal jsem kus svářecího drátu a udělal takovej šikovnej háček s velkým otvorem. Ten háček jsem samořezným šroubem přišrouboval do monitoru aby fest držel. A ocas myši prostrčil tou dírou. Teď myši visí ocas nahoru a netahá mě za ruku.
Pohoda. Nevím, proč to nenapadlo výrobce.. :D
jirka47
Junior

Předchozí stránka