Moderátor: Moderátoři Živě.cz
MM_tank píše:já bych řekl že pleteš dohromady ISO a UDF formát disku a paketový zápis (nejznámější sw je InCD) na disk. )/quote]
No ono to spolu souvisí - na jaké médium (tj. jak připravené) se dá zapisovat pomocí paketového zápisu ? IMHO jen na médium naformátované jako UDF.
jquote="MM_tank"]když pálím DVD s datama jako UDF určitě se napřed neformátuje a určitě to nesežere 550mega - zato tohle přesně se stane když použiju to InCDu/quote]
Aha. Tak jakpak asi budu zapisovat na nové, čisté médium (např. DVD-RAM), když si ho nenaformátuju ?!?
A kolikpak asi zaberou datové struktury UDF, když "surová" kapacita 4,7 GB klesne na necelých 4,2 GB ? To by mě teda opravdu zajímalo.
zquote="MM_tank"]UDF verze 1,5 bych se nebál čte jej už vše kromě teda zmíněného linuxu o kousek vedlee/quote]
frn píše:MM_tank píše:když pálím DVD s datama jako UDF určitě se napřed neformátuje a určitě to nesežere 550mega - zato tohle přesně se stane když použiju to InCDu/quote]
Aha. Tak jakpak asi budu zapisovat na nové, čisté médium (např. DVD-RAM), když si ho nenaformátuju ?!?
A kolikpak asi zaberou datové struktury UDF, když "surová" kapacita 4,7 GB klesne na necelých 4,2 GB ? To by mě teda opravdu zajímalo.d/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků