Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Redneck píše:Umí to co potřebuji a oproti NERU nemá milion dalších zbytečných funkcí, které nevyužívám. Hlavně nedoporučuji Burn4Free je plný spywaru - tím u mě okamžitě skončil, i když jsem se spywaru hned zbavil. /quote]
bigdoc píše:Redneck píše:Umí to co potřebuji a oproti NERU nemá milion dalších zbytečných funkcí, které nevyužívám. Hlavně nedoporučuji Burn4Free je plný spywaru - tím u mě okamžitě skončil, i když jsem se spywaru hned zbavil. /quote]
To je divný, že píšeš o miliónu zbytečných funkcí u Nera... například? V porovnání kupř. s Roxio Creatorem mně právě Nero přijde úplně v pohodě, spartánský, je tam to, co palič potřebuje, a to, co nepotřebuje, tam neníi/quote]
Redneck píše:Já osobně používám CDBurnerXP Pro a naprostá spokojenost.e/quote]
map píše:Redneck píše:Já osobně používám CDBurnerXP Pro a naprostá spokojenost.e/quote]
A nemáš problémy s vypalováním souborů s českou diakritikou v názvech? Kdysi jsem CDBurnerXP Pro zkoušel a právě kvůli problémům s diakritikou jsem jej přestal používat.e/quote]
Redneck píše:
To je divný, že píšeš o miliónu zbytečných funkcí u Nera... například? V porovnání kupř. s Roxio Creatorem mně právě Nero přijde úplně v pohodě, spartánský, je tam to, co palič potřebuje, a to, co nepotřebuje, tam neníi/quote]
Bavím se o plném neru. Ne o nějake osekane OEM verzi co dostaneš k vypalovačcea/quote]
Redneck píše:Tož jestli to chceš přesněji, tak tohle vše je v NERU pro mě zbytečnost NeroVision Express, PhotoSnap, Nero Recode, ShowTime, MediaHome, Nero BackItUp, Nero Wave Editor, SoundTrax, Nero Media Player, Nero Cover Designer, Nero Toolkit, Nero ImageDrive, InCD 4 /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků