Používáte nějaký freeware program na vypalování?

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Redneck 14. 4. 2005 07:04

Já osobně používám CDBurnerXP Pro a naprostá spokojenost. Umí to co potřebuji a oproti NERU nemá milion dalších zbytečných funkcí, které nevyužívám. Hlavně nedoporučuji Burn4Free je plný spywaru - tím u mě okamžitě skončil, i když jsem se spywaru hned zbavil.
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod Iol 14. 4. 2005 07:22

Souhlasím, jen ještě doplním adresu kde se dá stáhnout:
http://www.cdburnerxp.se/download.php
No a jen tak na okraj bych rád dodal, že většina na trhu nabízených vypalovaček má už k sobě zabundlované nějaké ty programy. Většinou jde o NERO - u kterého hodně doporučuji stáhnout raději nejnovější verzi (problémy jisté verze s isama se celkem nedávno na živě řešily). Pokud by vám fičurek co základní Nero nabízí bylo málo - sáhněte po rozšíření NVE (nero vision express), které je ke koupenému neru tuším taky zadarmo. A je ke stažení na http://www.nero.com/en/Downloads.html Jen na okraj - pokud nejste vlastníky žádného programu na vytváření DVD foto/video prezentací - dá se v kombinaci s Windows movie makerem http://www.microsoft.com/cze/windows/xp/using/moviemaker/21/intro.mspx
udělat spousta zajímavé práce (aniž bychom kradli neco od pinacle nebo ulead...) :wink:
Go go, google...
Iol
Junior

Odeslat příspěvekod bigdoc 14. 4. 2005 08:00

Redneck píše:Umí to co potřebuji a oproti NERU nemá milion dalších zbytečných funkcí, které nevyužívám. Hlavně nedoporučuji Burn4Free je plný spywaru - tím u mě okamžitě skončil, i když jsem se spywaru hned zbavil. /quote]

To je divný, že píšeš o miliónu zbytečných funkcí u Nera... například? V porovnání kupř. s Roxio Creatorem mně právě Nero přijde úplně v pohodě, spartánský, je tam to, co palič potřebuje, a to, co nepotřebuje, tam není :)
bigdoc
Junior

Odeslat příspěvekod Redneck 14. 4. 2005 09:05

bigdoc píše:
Redneck píše:Umí to co potřebuji a oproti NERU nemá milion dalších zbytečných funkcí, které nevyužívám. Hlavně nedoporučuji Burn4Free je plný spywaru - tím u mě okamžitě skončil, i když jsem se spywaru hned zbavil. /quote]

To je divný, že píšeš o miliónu zbytečných funkcí u Nera... například? V porovnání kupř. s Roxio Creatorem mně právě Nero přijde úplně v pohodě, spartánský, je tam to, co palič potřebuje, a to, co nepotřebuje, tam není :)i/quote]

Bavím se o plném neru. Ne o nějake osekane OEM verzi co dostaneš k vypalovačce
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod map 14. 4. 2005 20:46

Redneck píše:Já osobně používám CDBurnerXP Pro a naprostá spokojenost.e/quote]

A nemáš problémy s vypalováním souborů s českou diakritikou v názvech? Kdysi jsem CDBurnerXP Pro zkoušel a právě kvůli problémům s diakritikou jsem jej přestal používat.
map
Junior

Odeslat příspěvekod Redneck 14. 4. 2005 21:44

map píše:
Redneck píše:Já osobně používám CDBurnerXP Pro a naprostá spokojenost.e/quote]
A nemáš problémy s vypalováním souborů s českou diakritikou v názvech? Kdysi jsem CDBurnerXP Pro zkoušel a právě kvůli problémům s diakritikou jsem jej přestal používat.e/quote]

Diakritiku zasadne na pojmenovavani nepouzivam. Je vic programu, kterym delam čeština problemy. Tak se ji radeji v nazvech souboru vyhybam. Takze nevim jestli s ni ma potize
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod goes12 14. 4. 2005 22:29

ja pouzivam Toast Lite, na pohodu pro bezneho cloveka plne dostacujici...
goes12
Junior

Odeslat příspěvekod bigdoc 14. 4. 2005 23:09

Redneck píše:

To je divný, že píšeš o miliónu zbytečných funkcí u Nera... například? V porovnání kupř. s Roxio Creatorem mně právě Nero přijde úplně v pohodě, spartánský, je tam to, co palič potřebuje, a to, co nepotřebuje, tam není :)i/quote]
Bavím se o plném neru. Ne o nějake osekane OEM verzi co dostaneš k vypalovačcea/quote]

Tož bav se o čem chceš, ale ještě jsi mě nenapsal, jaké jsou ty milióny zbytečných funkcí v Neru.
bigdoc
Junior

Odeslat příspěvekod Redneck 15. 4. 2005 05:39

např. Wave editor, vytváření obalů, tvorba videa, ..... mě prostě stačí pálit data, stopa a nic víc nepotřebuju. Tudíž je pro mě NERO zbytečnost
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod Redneck 15. 4. 2005 05:52

Tož jestli to chceš přesněji, tak tohle vše je v NERU pro mě zbytečnost NeroVision Express, PhotoSnap, Nero Recode, ShowTime, MediaHome, Nero BackItUp, Nero Wave Editor, SoundTrax, Nero Media Player, Nero Cover Designer, Nero Toolkit, Nero ImageDrive, InCD 4
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod Max 15. 4. 2005 06:28

Redneck píše:Tož jestli to chceš přesněji, tak tohle vše je v NERU pro mě zbytečnost NeroVision Express, PhotoSnap, Nero Recode, ShowTime, MediaHome, Nero BackItUp, Nero Wave Editor, SoundTrax, Nero Media Player, Nero Cover Designer, Nero Toolkit, Nero ImageDrive, InCD 4 /quote]

Ja si myslim ze Nero je pro bezneho palice vhodnejsi, a pokud v nem je dle tebe spoustu zbytecnosti tak je nepouzivej snad te nikdo k tomu nenuti. Ostatne on si kazdy vybere program na vypalovani co mu vice vyhovuje.
Max
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Redneck 15. 4. 2005 07:12

Maxi přečti si celé forum..... však jej ani nepoužívám a taky mě nikdo nenutí. Jen bigdoc to potřeboval trochu osvětlit
Redneck
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 27. 4. 2005 23:49

Vypaluji přímo ve Windows XP(ne DVD),hudbu potom ve WMP10,takto to taky jede ale minimum nastavení,žádný komfort, ale když někdo nechce nic jiného,plně to postačí!!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod lo-lita 9. 5. 2005 01:23

Umí některý free program vypalovat DVD VIDEO a nemyslím tím v Linuxu ?
Wu wu wu kropka
(polsky - WWW.) :)
lo-lita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ElCon 22. 5. 2005 11:07

Osobně vypaluju přes plug-in do Total Commanderu jménem TCBurner

Podrobnosti [CZ] :
http://www.cdr.cz/a/13546

Oficiální stránka [Ang] :
http://www.tiasoft.de/tcburner/download.htm

Screenshot :
Obrázek

Vypadá to jako nero, ale nemá to plno takovejch těm blbostí, co stejně nidko nepoužívá ... navíc, pokud děláte s Total Comm. je pro vás tenhle plugin jako dělanej ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
ElCon
Junior

Další stránka