Jak zkopírovat špatně čitelné DVD?

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod fretka 28. 4. 2005 00:40

Mám koncert Pink Floyd na DVD od známého,jako kdybych mu neříkal ať koupí pořádné médium,šetřílek koupil médium Princo,samozřejmě je tato záloha nepoužitelná k dalšímu zpracování,pokud chci kopírovat či vypálit obraz,hlásí neustále že vob nelze přečíst nebo crc kontrola,tudíž chybně zapsané a nečitelné sektory na disku,zkoušel jsem různý soft,clone,alcohol,CDRoller,Total Commander,bezvýsledně.Poradíte co s tím?
P.S:ve stolních přehrávačích jede samozřejmě normálně,díky za tipy a rady. :-B
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod cache 28. 4. 2005 01:12

skus pomocou nera spravit image toho dvdcka. sice ho skopiruje s chybami (a aj ti to bude nalezite hadzat na oci), ale skopiruje.
potom ten image namapuj ako dvd mechaniku (napr. daemon tools) a odtial vykopiruj voby..
sice to uz budes mat jedine poskodene, ale je velka sanca, ze si to ani nevsimnes. ja som takto raz ziskaval z jedneho cd film (avi) a jedine postrehnutelne je tam asi na dvoch framoch preskocenie farieb..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fretka 28. 4. 2005 02:08

No a není to jedno jestli udělám Image přes Nero nebo Alcohol,navíc ten chlast má možnost přeskakování chyb,pokud to DVD má nečitelné sektory tak co myslíš že ti zahlásí Nero,potřebuju nějaký soft který to umí obejít,to crc!!Jo teď sem vzpomněl loni před vánoci byl podobný problém,dal sem to DVD známému,má stejnou mechaniku jako já Nec ND3500 ale OS Win98 a tam to šlo normálně zkopčit na HDD,po vypálení na RW to bylo už i na XP bez problémů,zítra za ním zajdu,vidíš mám děravou palici,vím že to šlo,taky se jednalo o zálohu na Princu.Lovu Zdar!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod yarik 28. 4. 2005 07:44

Pro kopírování jedině CloneCD,ten se neptá na nic a jede!
Říkám Clone CD.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Junior

Odeslat příspěvekod dcplushu 28. 4. 2005 08:23

pozor! nemusi to byt len softom. Prave som dnes dostal novu mechaniku TEAC516GB, povodnu som vyreklamoval, ktora velmi casto robila crc chyby, mizla z OS, atd. Casto sa vsak tvarila na prvy-krat ze je OK. Pisem to preto, lebo sa tu spominalo, ze u znameho to islo kopcit.
dcplushu
Junior

Odeslat příspěvekod Borg 28. 4. 2005 08:40

ND3500 neni zrovna idealni pro cteni pozkozenych DVD. Mel sem ji. Ted mam ND3520, ta je o neco lepsi, ale nema na Plextor PX-130A (DVD-ROM), ta mi zatim precetla bez chyby vsechny nekvalitni DVD na kterych si vylamaly zuby ND3500 i ND3520. Takze Plextor PX-130A + DVD Decrypter.
Borg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fury 28. 4. 2005 09:35

Pokud jsou poškozený přímo video soubory, což nejspíš tak bude, tak ho v CloneCD nebo Alcoholu zkopíruj i s chybama a přepal. Pokud to poškození nebude moc velký, tak to při přehrávání ani nepoznáš, max. trošku škubne obraz.
http://www.hrackypohoda.cz
Hračky pohoda - nejlepší hračky na internetu
fury
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 28. 4. 2005 11:26

Zkoušeno clone i alcohol,také nero back up,mám dvě mechaniky LG a ten NEC,pokaždé stejná hláška-chyby crc nebo nečitelný sektor,pokud ovšem dám jiná média,jakákoliv(DVD)tak obě mechaniky poctivě kopírují,takže to bude asi Princem,zkusím ještě dnes ty Widle 98 u kolegy a pak na to kašlu!!
fretka
Junior

Odeslat příspěvekod yarik 28. 4. 2005 11:58

Zkoušel si CloneCD ? Ne CloneDVD ! (CloneDVD ti to neveme,to je sice
dobrej soft,ale musíš mít kvatitní DVDčka jinak to dělá problémy).Někdy i s originálníma DVDčkama,ale zase když to veme tak je to na 100%
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Junior

Odeslat příspěvekod jupik 30. 4. 2005 22:20

Zkus intervideo dvd copy2 už je i trojka ale moc se mi nezdá.
jupik
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 1. 5. 2005 00:07

co treba cd roller?
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Junior