Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
Co presne? Pouzivam Gigamaster 1-52x, je na tom neco divnyho?ES0 píše:Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
nechapu...
Mobil-man píše:Co presne? Pouzivam Gigamaster 1-52x, je na tom neco divnyho?ES0 píše:Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
nechapu...
ES0 píše:Mobil-man píše:Co presne? Pouzivam Gigamaster 1-52x, je na tom neco divnyho?ES0 píše:Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
nechapu...
no, ze tam nejsou chyby, ja jsem taky jednou z nouze pouzil GM a ted je necitelny,
ES0 píše:Mobil-man píše:Co presne? Pouzivam Gigamaster 1-52x, je na tom neco divnyho?ES0 píše:Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
nechapu...
no, ze tam nejsou chyby, ja jsem taky jednou z nouze pouzil GM a ted je necitelny,
No zatim je to v pohode. Ale spis bych veril tem Multidiscum nebo Verbatimkam...ES0 píše:Mobil-man píše:Co presne? Pouzivam Gigamaster 1-52x, je na tom neco divnyho?ES0 píše:Mobil-man píše:CD-R : Nejaky gigamaster (nemel jsem zatim problemy),
nechapu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků