4 z tanku a pes díl 9-10

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod zelenanana 12. 12. 2005 20:52

4 z tanku a pes díl 9-10 komu se to povedlo vypálit ? nelze komprimovat mi hlásí i nero, použil jsem vše možné i nemožné.. SHRINK, DVDFAB, DVDFAB EXPRES,DVD IDLE atd marně...
zelenanana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod z.znk 16. 12. 2005 21:38

Ted jsem to dodelal v ifoeditu.V nicem jinym mi to neslo. :-B
z.znk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zelenanana 17. 12. 2005 22:48

z.znk píše:Ted jsem to dodelal v ifoeditu.V nicem jinym mi to neslo. :-B

můžeš napsat jak?
postup pro blbý myslím... mě se to podařilo jen stahnout do PC a pak konec......
zelenanana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zelenanana 18. 12. 2005 12:45

Toto se objevilo na stránkách jedné půjčovny :

ŘITKA VIDEO bojuje s piráty
----------------------------------------------
ŘITKA VIDEO bojuje s piráty
Přišel Kapitán Kloss se čtyřmi z tanku a pes a poslal všechny videopiráty v Čechách do Ř... ŘITKA VIDEO bojuje s piráty.

Kapitán Kloss díly 7,8 a Čtyři z tanku a pes díly 9,10 jsou poprvé chráněny novou ochranou proti kopírování, která nejde překodovat současným softwarem. Bohužel jak už to u prvotin bývá, není všechno zlato, co se třpytí. Až při výrobě DVD se zjistilo, že disky nefungují na přehrávačích značky PANASONIC a na starších typech přehrávačů, které se nepřipojili ke standartu DVD. (Starších typech tím myslíme hodně staré přehrávače Thomson a Orava).

Po vložení disku do přehrávače se objeví logo ŘITKA VIDEO, informace o zákazu kopírování a to je vše co na výše zmíněných DVD přehrávačích uvidíte. Na jiných značkách jsou tyto disky plně funkční.

Nové díly Kapitána Klosse 9,10 a Čtyři z tanku a pes 11,12 jsou již ve výrobě a bez problémů fungují na všech DVD přehrávačích.
zelenanana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X__ 18. 12. 2005 17:43

Přijde nový hrdina, aktualizovaný DVD Fab Premium a pošle Řitku do řitky :):):)

P.S.: Skvělá vychytávka, když DVD-Video (nestandart) nejde přehrát na videopřehrávačích :)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod imaster 18. 12. 2005 20:43

imaster
Junior

Odeslat příspěvekod plating 15. 1. 2006 09:38

Čau.
Jestli to pořád nemáš ješte stažený,tak udělej tohle:
: stáhni si DVD Region+CSS Free a nainstaluj ho
: stáhni si DVD Decrypter a nainstaluj ho
: stáhni si DVD Shrink a nainstaluj ho

Všechny programy samozřejmě ty nejposlednější.

No a pak ti stačí jen jedno-stáhnout hlavní film do PC s pomocí DVD decrypteru a upravit ho v DVD shrinku (tady budeš muset stříhat konce filmů).DVD Region+CSS Free ti běží na pozadí a odstraní nežádoucí ochranu a podporuje čtení.Musíš mít ale ten film v PC,jinak ti to nejspíš nepůjde.Po upravení ve shrinku to vypal na disk, třeba Nerem.
plating
Kolemjdoucí