Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Ale to vis ze da...ja mam doma + i -Gooden píše:Lidičky nevíte PROČ se nedá nikde v ČR sehnat Verbatim DigitalMovie DVD+R. Potřebuji jen + Prostě se po nich slehla zems/quote]
Jo máš, ale koupene někdy dávno. Prošel jsem 12 inet. shopu ale nikde nic. Jestli se ti to podaří, jsi borec :-BMobil-man píše:Gooden píše:Lidičky nevíte PROČ se nedá nikde v ČR sehnat Verbatim DigitalMovie DVD+R. Potřebuji jen + Prostě se po nich slehla zems/quote]Ale to vis ze da...ja mam doma + i -
To bude nejspíš doprodej. Kup, dokud ještě můžeš. Vypadá to že se dovoz zastavil, alespon dočasněMobil-man píše:No na web shopech asi nebudou, ale ja je mam z jednoho elektra z nedaleko vzdaleneho mestecka...BTW jsou made in India (obe dve)
Uzivatel píše:Nejlepší by měly být od výrobce Tayio Yuden (Japonské výrobky) ovšem většinou se pod tímto označením neprodávají, doposud je měl Verbatim pod označením PastelDisc, ale jak jsem byl informován tak se snad již nevyrábějí. Nicméně ještě je lze sehnat jako DVD-R Emgeton HI-TECH - je na nich uvedeno Taiyo Yuden a Japan medium (já je kupuji za 14Kč/ks. ale v jednom Intersparu jsem je viděl za 49Kč/ks)
Ovšem pro zálohování jsou asi nejlepší DVD-RAM.h/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků