Nejlepší DVD a CD média

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod netopa 17. 1. 2006 17:33

Já používám většinou média Verbatim. A zatím jsem se nesetkal ani s jednou poruchou.
netopa
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 1. 2006 17:37

Gooden píše:Lidičky nevíte PROČ se nedá nikde v ČR sehnat Verbatim DigitalMovie DVD+R. Potřebuji jen + Prostě se po nich slehla zem :(s/quote]
Ale to vis ze da...ja mam doma + i - :wink:
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 17. 1. 2006 17:40

CD-R: Verbatim (data), Novaline nebo Sony (hudba)
DVD-R: Kingdisk
DVD+R: EMTEC

co řikáte na experimenty s těmi zlatými a carbonovými CD-R a DVD-R od EMTEC?
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gooden 17. 1. 2006 17:44

Mobil-man píše:
Gooden píše:Lidičky nevíte PROČ se nedá nikde v ČR sehnat Verbatim DigitalMovie DVD+R. Potřebuji jen + Prostě se po nich slehla zem :(s/quote]Ale to vis ze da...ja mam doma + i - :wink:
Jo máš, ale koupene někdy dávno. Prošel jsem 12 inet. shopu ale nikde nic. Jestli se ti to podaří, jsi borec :-B
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 1. 2006 17:54

No na web shopech asi nebudou, ale ja je mam z jednoho elektra z nedaleko vzdaleneho mestecka...BTW jsou made in India (obe dve)
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gooden 17. 1. 2006 18:09

Mobil-man píše:No na web shopech asi nebudou, ale ja je mam z jednoho elektra z nedaleko vzdaleneho mestecka...BTW jsou made in India (obe dve)
To bude nejspíš doprodej. Kup, dokud ještě můžeš. Vypadá to že se dovoz zastavil, alespon dočasně
Gooden
Junior

Odeslat příspěvekod 2Pix 17. 1. 2006 19:55

Tayo Youden nebo Mitsubishi Chemicals :-)))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Junior

Odeslat příspěvekod Brblos 19. 1. 2006 14:07

Nie som taky bohaty, aby som si mohol kupovat lacne veci :)
Brblos
Junior

Odeslat příspěvekod deluX 19. 1. 2006 16:52

Dloholetám zkušenost a 100% spokojenost s CD-R,DVD+-R značky Imation.No problemo :)
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod kukinko 30. 1. 2006 17:55

Uzivatel píše:Nejlepší by měly být od výrobce Tayio Yuden (Japonské výrobky) ovšem většinou se pod tímto označením neprodávají, doposud je měl Verbatim pod označením PastelDisc, ale jak jsem byl informován tak se snad již nevyrábějí. Nicméně ještě je lze sehnat jako DVD-R Emgeton HI-TECH - je na nich uvedeno Taiyo Yuden a Japan medium (já je kupuji za 14Kč/ks. ale v jednom Intersparu jsem je viděl za 49Kč/ks)
Ovšem pro zálohování jsou asi nejlepší DVD-RAM.h/quote]

len tak si obzeram forum a padlo mi to do oka ... davnejsie som sa pytal na media FORTIS ... nejakou nahodou som sa cez alcohol doklikal na vlastnosti disku ... a kuk! vyrobca taiyo yuden ....

neviem ci je to blbost ... lebo jedno dvdecko stalo okolo 11 Sk,- :D

skusal som na radu mnohych zistit o disku v nero info tool ale stale mi to restartlo pc ....

je aj nejaky iny soft co by to vedel? spominali ste aj dvd decrypter ... ale ten tiez blbne ....

mam vypalovacku HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B

je dobra??? :?:
kukinko
Junior

Předchozí stránka