doporučte mi dvd vypalovačku

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod bory 23. 3. 2006 23:26

Chci koupi dvd vypalovačku.Chci aby uměla dvd ram a dvd9.Samozřejmě i +-R.Nechci každopádně LG.Slyšel jsem o pineeru 110,že umí dvd ram vypalovat i v té krabičce.Je to tak,nebo fáma?No prostě bych chtěl poradit,co je nejspolehlivější a rád bych vás poprosil o vaše názory.Já osobně mam rád Teac,Panasonic,Toshiba.Ale v dvdrw nemám potuchy.Díky
bory
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 23. 3. 2006 23:36

Posledne v testech (computer) vysly prekvapive dobre posledni modely BENQ a SONY :) (tusim ze jde dokonce o uplne stejne kusy, SONY je jen prevleceny BENQ) :)

Proc ne LG? Taky nejsem priznivec ale tvori 50% prodanych mechanik? Takova nova 4167b...

Takze poradi:
SONY DRU810A (konecne, prvni 8xx dopadla desne,-draha)
BENQ DW1640 (to same o 500levneji)
LG 4167B
NEC ND 4550A
HP 840i
ASUS RW 1608P2S
LG 4166B

(12. Pioneer DVR110 -zatezuje prilis CPU...)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pitcairn 24. 3. 2006 02:10

...naozaj, preco nie LG :?: ...ja som s nou uplne spokojny... :wink:
pitcairn
Junior

Odeslat příspěvekod bory 24. 3. 2006 10:17

V mém okolí se snad skoro každá Elgina vysypala a dělaj chyby.Pak po sobě zase neumí číst.Takže proto raději LG ne.Pak je tu pár panasoniců,neců,teaců a toshiby.Ale u těch nevím co a jak.
bory
Junior

Odeslat příspěvekod Polo21 24. 3. 2006 10:43

NEC ND-4551
Polo21
Junior

Odeslat příspěvekod _Jaj_ 24. 3. 2006 10:44

Neexperimentuj a kup si LG nebo NEC, to jsou ve svetovem meritku nejprodavanejsi vypalovacky a tyto firmy navic jako jedny z mala maji vlastni vyvojova strediska na technologie, ktere pak obcas prodaji i jinym vyrobcum. Jinymi slovy LG nebo NEC jsou na spici technologii a navic za slusnou cenu. Podle vysledku testu vypaluji velice dobre. Pokud se ti nahodou palirna pokazi, od toho je tu dvouleta zaruka a za dva roky to bude tak moralne zastarale, ze se stejne budes divat po necem jinem.
_Jaj_
Junior

Odeslat příspěvekod PiERO 24. 3. 2006 13:39

Takze jak uz bylo receno...kup NEC ND-4551.Novejsi model 457x ma optiku od Sony a starsi model 455X maji Sanyo.Ja mam dobre zkusenosti s modely 3520 a 4550.
PiERO
Junior

Odeslat příspěvekod Mraaazo 24. 3. 2006 13:43

Tiez neviem preco nie LG, ked vyhrala vsetky testy spolu s HP, netreba ju hned zavrhovat, ja osobne mam 4166 a je super, inu by som nechcel. Tak si to este rozmysli.
Mraaazo
Junior

Odeslat příspěvekod Mraaazo 24. 3. 2006 13:44

Zabudol som uviest zdroj: PC Space februar/2006
Mraaazo
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 24. 3. 2006 14:42

Gruppe píše:SONY DRU810A (konecne, prvni 8xx dopadla desne,-draha)

ja by som kupil tuto....

A este k tej Sony 8xx - to myslis DRU-800A? No neviem ci dopadla desne, citat z cdr.cz: "Dlouho jsme tu neměli vypalovačku, která by zvládla všechny naše nástrahy a všemi testy prošla bez zaváhání. Sony DRU-800A je rychlá ve všech ohledech, zapisuje i na nový standard DVD-R DL, poradí s ochranami proti kopírování her i audia, čte výborně poškrábané disky a dosahuje špičkové kvality DAE i při maximální rychlosti extrakce...." a vysla ma ani nie 2300Sk (s DPH), co je myslim dobra cena. Kupil som ju hned ako to bolo mozne a doteraz nemam ziadne vyhrady... Takze by som opat isiel do Sony.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod sid 24. 3. 2006 17:05

Pioneer neumí DVD-RAM v cartridgi, to umí snad jen Panasonic
sid
Junior

Odeslat příspěvekod tark 24. 3. 2006 20:15

Sony uz mi nesmi do baraku, mam Sony DVD rekorder a nechce mi vypalovat na nektery media (Verbatim DVD-R 16x), strasne dlouho nacita... Kup NEC nebo LG... Jinak já mám asi měsíc (?) LG H20L a spokojenost..
tark
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 24. 3. 2006 20:26

LG jsou v pohodě, stačí je přepsat nejnovějším firmwarem co opravuje chyby ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod netopa 24. 3. 2006 20:37

Jak už tu řekl skoro každý jedině LG nebo NEC. Jasní vítězové. Já používám LG už skoro rok a žádné potíže.
netopa
Junior

Odeslat příspěvekod bory 24. 3. 2006 21:37

Tak zatím se většina z vás přiklání k LG a NEC.Ta NEC ND4551 ma Sanyo optiku?Ta je tedy podle vás oproti 4571 s optikou sony lepší?
bory
Junior

Další stránka