jak zachranit data z poskozenyho cd

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tapy 26. 8. 2006 12:54

zdravim,
projizdim nejaka stara cd a zjistil jsem, ze se mi na nekterych no-namech odlupuje horni vrstva media :/. vim, nemel jsem na to ani palit, ale uz se stalo a ja bych data rad aspon z casti zachranil. je nejaka moznost zkopirovat z cd alespon soubory, ktere jsou citelne? nejaky program, figl apod.? diky
tapy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nargon 26. 8. 2006 13:10

Alcohol 120, a vytvorit image z toho disku, radim co nejnizsi rychlosti, aby ta odlupujici se vrstva odstredivou silou neodletela pryc. A nastavit preskakovani chyb. To udela kopii z toho cdcka na disk, spatna mista to samozrejme neprecte, ale to citelne by se mozna dalo zachranit.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod Klimha 26. 8. 2006 13:25

To je zly. seskrabnuta vrchni vrstva se snad ani obnovit neda. Kazdopadne mam celkem dobry zkusenosti s programem CDRoller :-) Snad ti taky pomuze, ale vse asi nezachranis :-(

Hodne stesti :-)
Klimha
Junior

Odeslat příspěvekod tapy 26. 8. 2006 14:11

jo, s tim pocitam, ale aspon neco by se siklo...
diky, vyzkousim
tapy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X__ 26. 8. 2006 15:13

Pořád stále dokolečka, stačí hledat a ne pokládat stejné dotazy!

Blind Read- Přečte opravdu i zkažené CD!!!!!!

CDCheck 3.1.7.0 „léčí“ nemocná data z nečitelných cédéček.exe

BadCopy Pro 3.75-pro obnovu dat z poškozených floppy disků, CD-ROM, CD-R, RW a digital media card.exe

CD-DVD Data Recovery 1.0.750-Tento program se snaží čtením sektoru po sektoru získat alespoň část nečitelných dat.exe

CDRoller 5.34-Nalezne, otestuje a obnoví vaše důležitá data na CD a DVD.zip

Dead Disk Doctor 1.23-Jestliže vlastníte poškozené médium a data na něm vám nejdou zkopírovat, zkuste tento program. Snaží se z poškozených médií dostat maximum.exe

MediaRECOVER 2.5.0.5 - Demo - k obnově nebo opravě dat uložených na různých paměťových médiích.zip
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN