Nejde zkopírovat DVD

Software, zkušenosti

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod dancel 14. 9. 2006 19:29

Mám originální filmové DVD a chtěl bych ho pro kámoše vypálit. Vzhledem k tomu, že to má víc jak 7 GB, tak to musím zmenšit (odstranit bonusy a další zbytečnosti), aby to vyšlo na jedno DVD. Na to používám Clone DVD. A teď k problému. Při spuštění programu Clone DVD se mi objeví hláška:

Získání informací z obsahu se nezdařilo. Zdroj není ve formátu DVD-Video.

Můžete mi prosím poradit, kde je chyba? Proč mi to hlásí? Případně poradit jak vyřešit problém? Předem moc děkuji.
dancel
Junior

Odeslat příspěvekod rado 14. 9. 2006 19:37

Zkus DVD FAB
Sagem RC 922 -> Sagem MW 932 -> Siemens C35 -> Siemens S45i -> Siemens C65 -> Siemens CX70 + CF62 -> N6233
rado
Junior

Odeslat příspěvekod rado 14. 9. 2006 19:39

Nemůžeš jen tak vysypávat VOBy... toto musíš dělat ve spešl softu, takže doporučuji ten DVD FAB, event sice starší ale stále funkční DVD Shrink
Sagem RC 922 -> Sagem MW 932 -> Siemens C35 -> Siemens S45i -> Siemens C65 -> Siemens CX70 + CF62 -> N6233
rado
Junior

Odeslat příspěvekod dancel 14. 9. 2006 19:45

rado píše:Nemůžeš jen tak vysypávat VOBy... toto musíš dělat ve spešl softu, takže doporučuji ten DVD FAB, event sice starší ale stále funkční DVD Shrink
dancel
Junior

Odeslat příspěvekod butchch 14. 9. 2006 19:46

Mno,mám podobnej problém.Používám Any DVD,ale teď sem koupil na DVD film a chtěl sem si ho zálohovat,ale pokud jej dám do mechaniky,tak se mi AnyDVD automaticky vypne.
butchch
Junior

Odeslat příspěvekod Pepsa 14. 9. 2006 22:23

No používej DVD Shrink jde na to stáhnout i čeština http://www.slunecnice.cz/product/DVD-Sh ... 23FCD63BDF tady si můžeš vybrat zda bonusi jazyky a mnoho dalších ale jde to přímo aji přes tento program vypalovat na prázdné DVD
Procesor: Intel Pentium Dual Core 2,66GHz (1024/800) HT
Paměti: Dimm DDR2 2536MB 667 Transcend
Grafická karta: Point Of View GeForce 7300GT 512MB DDR2,DVI,TVout,PCIx
Zvuková karta : PCI Creative Sound Blaster Live 5.1
HDD:1x SATA 1 TB
Pepsa
Junior

Odeslat příspěvekod butchch 15. 9. 2006 06:34

Bohužel,nejde vypálit ničím,zkusil sem DVDshrink,AnyDVD i DVDfab.Ono je to nový DVD,takže nejspíš ještě nejsou "poladěný" ochrany.Počkám si na nějaký novější updaty a ono to určitě půjde.
butchch
Junior

Odeslat příspěvekod sCrew 15. 9. 2006 06:45

butchch píše:Bohužel,nejde vypálit ničím,zkusil sem DVDshrink,AnyDVD i DVDfab.Ono je to nový DVD,takže nejspíš ještě nejsou "poladěný" ochrany.Počkám si na nějaký novější updaty a ono to určitě půjde.n/quote]

o jake dvd se jedna? zajimalo by me to z druhe strany :)
Quis Custodiet Ipsos Custodes? | Cogito ergo sum
sCrew
Junior

Odeslat příspěvekod butchch 15. 9. 2006 07:22

Je to Obchodník se smrtí s Nicolasem Cagem-mimochodem zajímavej film.
butchch
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda-B 15. 9. 2006 07:30

Decrypter by to neuměl?
Tonda-B
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sun_li 15. 9. 2006 19:26

neumel:-(((((
Ta ochrana je fakt zajimava, AnyDVD, DVDShrink, DVDDescrypter, vsechno schodi...
sun_li
Junior

Odeslat příspěvekod sterivap 15. 9. 2006 19:43

tak nevím-dvdfab decrypter-zkopíroval jsem s ním toho obchodníka na disk, starým shrinkem vypreparoval a teď to to decrypter pálí a nic to neudělalo-no nechválím den před večerem ale zdá se, že problém je jinde-už to, že to šlo zkopírovat se mi nějak nezdálo....ale fak to jede :-B :-B
...kdyby pes nesral-dál by došel...
sterivap
Junior

Odeslat příspěvekod sterivap 15. 9. 2006 19:49

...kdyby pes nesral-dál by došel...
sterivap
Junior

Odeslat příspěvekod kukinko 16. 9. 2006 20:53

sterivap píše:http://www.cdr.cz/a/15971 :-B :-B

takto som to skusal ale neslo to ... ani nijak inak ... :(
kukinko
Junior

Odeslat příspěvekod arachnit 16. 9. 2006 22:41

film obchodnik zo smrtou v pc nejde naplit ma vsebe ochranu ktora vam vyradi z činosti dvd mechaniky preto vam to niejaky program nenačita. Ja som to napalil cez dvd rekorder z pevnym diskom. FILM SOM SKOPIROVAL NA PEVNY DISK V dvd rekorderi potom to napalil na prepisovatelne dvd a stade potom v počitači to este raz upravil cez dvdshrink . takato kopia je už bez ochran a ide roznapalovat cez hocijaky napalovci program.
arachnit
Kolemjdoucí

Další stránka