Moderátor: Moderátoři Živě.cz
0xf píše:silvrlight zemrel pri porodu a je tomu dobre.
0xf píše:Ja to prorokoval I mvc proze se mi to zdalo zbytecne (nejakou formu mvc stejne clovek mel I ve webforms) a zatim to vypada ze ho umele drzeni pri zivote trosku zmenilo a ze je uz dost lidi co to pouziva. Koluji zvesti ze i altair prej do toho picha prstem. Pri minulem techedu jeste moc lidi co pouziva mvc nebylo.
Tepster píše:A co s tou grafikou, jak jsem psal? Myslím, že počítačové hry se budou rozvíjet stále a i kdyby se třeba nepoužívalo OpengGL nebo Directx, tak jak jsem dříve někde četl, na 3d grafice je mnohem těžší pochopit ty principy, než to napsat do kódu.
int neco = 0x0005;
Tepster píše:BTW, asi to vůbec nespadá k tomuto tématu, ale měl bych takovou otázku, co se týče asi obecně programování. Někdy se setkám, že nějakém kódu vidím něco jako. Co to znamená? To je nějaká jiná číselná soustava nebo co? Jak si mám vysvětlit "x" v integeru?
- Kód: Vybrat vše
int neco = 0x0005;
Tepster píše:Je zajímavé pozorovat, že čím více zkouším programovat, něco se učit, tím více zjišťuji, jak jsem úplně na začátku a že zatím vlastně vůbec nic neumím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků