toto nie je otazka, ale skor ponuka pre mozno menej znalych userov.
background: urcite nie som sam, komu lezu na nervy komentare niektorych uzivatelov pod clankami na zive.cz. mne konkretne neuveritelne pije krv user 'dolph1888'. a tak, aby som nemusel citat a skipovat tie jeho egoisticke nesurode vyblitky, napisal som si extension, ktore vymaze zo stranky ten jeho hnus. a s tymto extension sa chcem podelit a komunitou.
najdete to tu:
http://danhen.lordcyber.net/extensions/fuckdolph.zip
postup instalacie extension:
stiahnite zip, rozbalte niekde, kde ho chcete ponechat. rozbalte ho aj s adresarom, tak, ako je to v ZIP subore!
otvorte si extension okno v browseri, zakliknite developer mode, potom kliknite na load unpacked extension. najdite adresar, kde ste rozbalili extension a vyberte ho (adresar).
to je vsetko. extension je aktivne a funkcne.
ak chcete blokovat nejakeho ineho usera, staci preeditovat content.js, ktory je sucastou ZIPu a pridat / prepisat usera, ktoreho chcete bloknut.
nie je to ziadny hacking, cele extension ma 20 riadkov. je to samozrejme napisane v javascripte. ziadne obfuskatory, ziadny malware, ziadny bordel.
enjoy

v pripade zaujmu mozem dodat aj extension, ktore maze userov na csfd, pretoze aj tam je par idiotov, ktori si zasluzia blokovanie.
ak moderatori usudia, ze toto porusuje pravidla, tak to zmazte samozrejme. neviem, aky je postoj adminov / moderatorov k blokovaniu userov v diskusiach, ci to nahodou nie je povazovane za nemoralne, alebo tak nieco.