[stažení] Je možné někde sehnat Delphi 7 Personal Edition?

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PrceK_P 9. 6. 2005 08:46

Chtěl bych se přeptat, jestli je možné někde sehnat (pokud možno na Internetu) Delphi 7 Personal Edition. Mám sice Delphi 2005 Personal Edition, ale nějak mi nevyhovuje to rozložení panelů a zdá se mi to docela pomalé na mém počítadle (IBM Thinkpad T23, 866MHz, 256MB RAM). Díky za odpověď.
PrceK_P
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 9. 6. 2005 09:27

Zkus Borland a Google
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zen 9. 6. 2005 09:38

asi takhle. Borland uz ji ke stazeni nedava. Nicmene to nic nemeni na tom ze je zdarma. takze ji zkus stahnout z p2p. Nechci ti rikat jako "stahni si z dc enterprise verzi, mas to lepsi", ale proste kdyz stahnes z p2p personal verzi tak si nic spatnyho neudelal.

Jo a jinak byla v casopise PC World 11/2003, a taky v nejakym Computeru (to nevim), tak pokud nejaky tvuj znamy (nebo dokonce ty) ma sbirku techhle casaku tak mas usetrenou praci
Zen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wojta 9. 6. 2005 22:35

Skoro mi příde nejlepší Delphi 6 Personal. Ta 7čka je daleko víc ořezaná (není tam minimálně komponenta pro práci se sítí TClientSocket a TServerSocket).
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BO$$ 11. 6. 2005 08:03

PrceK_P píše:Chtěl bych se přeptat, jestli je možné někde sehnat (pokud možno na Internetu) Delphi 7 Personal Edition. Mám sice Delphi 2005 Personal Edition, ale nějak mi nevyhovuje to rozložení panelů a zdá se mi to docela pomalé na mém počítadle (IBM Thinkpad T23, 866MHz, 256MB RAM). Díky za odpověď.D/quote]

naco ti je zastarale Delphi 7 a este k tomu personal?
zo stranok borlandu sa da stiahnut Delphi 2005 Architekt.
BO$$
Junior

Odeslat příspěvekod PrceK_P 11. 6. 2005 09:37

Zen píše:asi takhle. Borland uz ji ke stazeni nedava. Nicmene to nic nemeni na tom ze je zdarma. takze ji zkus stahnout z p2p. Nechci ti rikat jako "stahni si z dc enterprise verzi, mas to lepsi", ale proste kdyz stahnes z p2p personal verzi tak si nic spatnyho neudelal.

Jo a jinak byla v casopise PC World 11/2003, a taky v nejakym Computeru (to nevim), tak pokud nejaky tvuj znamy (nebo dokonce ty) ma sbirku techhle casaku tak mas usetrenou praci

Díky za radu s těma p2p sítěma. Takové jednoduché řešení mně nenapadlo. (Kdo by hledal na p2p sítích legální soft :-) )
PrceK_P
Junior

Odeslat příspěvekod PrceK_P 11. 6. 2005 09:40

BO$$ píše:naco ti je zastarale Delphi 7 a este k tomu personal?

Delphi 2005 Personal Edition mám, ale nějak mi nesedí její grafické rozhraní. Jsem totiž zvyklý na to, že veškeré komponenty mám nahoře v liště a ne že se mi povalují vedle okna se zdrojovým kódem. A personal mi na moji práci bohatě stačí. Nepotřubuju tunu komponent, které nevyužiju.
PrceK_P
Junior

Odeslat příspěvekod EeBX 11. 6. 2005 10:22

BO$$ píše:naco ti je zastarale Delphi 7 a este k tomu personal?

Jo stáhnout se dá, ale legálne seženeš zadarmo jenom Architect trial licenci.
EeBX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xoj 11. 6. 2005 10:30

Trial nebrat!!! Problem je v tom ze po uplynuti nefunguje nejen deplphi ale ani programy v nem vytvorene!!!!!!!!! :(
hp nx6125, ~~~ ~~ ~~ ><(((°> ~~ ~~~ ~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~
xoj
Mírně pokročilý