zdravím přátelé,
chci se zeptat na jednu podivnou věc, co se mi děje na PC
při psaní webu se mi stává, že po nějakém čase mi prohlížeče přestanou generovat změny napsané v kódu.
třeba 2 hodiny něco píšu a zároveň v css upravuju styly, všechno funguje parádně až do nějakého okamžiku (zatím netuším, co to spouští), kdy se přestanou zobrazovat v prohlížeči provedené změny, a projeví se až třeba 4. změna, nebo po 6. reloudu stránky.
děje se to i na lokálním serveru (localhost/....).
je to dost frustrující, když provedu změnu a ona se neprojeví, pak celou věčnost hledám v kódu nějakou chybu, různě se snažím opravit něco, co vlastně špatně není a nakonec si v tom udělám akorát bordel.
používám zkušební verzi PHP Rapid a jako další jsem stáhl zkušební verzi DreamWork.
softwarem to ale asi nebude, když píšu v Notepad++, tak se to děje taky.
příjde mi, že se častou úpravou souboru a načítání stránek nějak přetíží server a pak se nějak zblázní.
stalo se mi, že jsem upravoval v jquery animaci při loudu stránky, nic složitýho, jen se posunou elementy na jiny pozice, než jsou napsany. chtělo to často reloudovat stránku a přepisovat soubory css a .js
zkouším to zároveň na firefoxu, chrome a IE.
po nějakým čase se najednou v chrome začaly posouvat na jiný pozice, nebo se nehýbaly vůbec, ve firefoxu a IE se děje to samé, ale trochu jinak.
s vyrvanýma vlasama se odeberu dělat něco jinýho, užitečnějšího.
když se k tomu vrátím druhý den, aniž bych napsal čárku, nebo něco změnil, ve všech prohlížečích se to napoprvé načte správně a vydrží to zase nějakou dobu, než se stane něco podobnýho.
nebo třeba přestane odchytávat event click na nějakým elementu. celou dobu v pohodě a najednou, aniž bych v něm cokoliv měnil, na určitou dobu přestane reagovat.
nemáte s tímto podivným chováním nějakou zkušenost ?