Ahoj, už delší dobu si chci založit svoje webové stránky. Jenže sem se tomu naposledy věnovala v roce 2006 - 2012. Nevím jak toho se moc změnilo, ale koupila jsem si na rok hosting, ale zvlášť doménu. Bylo velmi pracné to skloubit. Co se týče HTML kódu ovládám jej, (žádné trapné WYSIWYG "TÁHNI A PUSŤ") ovšem když dojde na scripty nepamatuji si je a mám s tím problémy a SEO optimalizace je pro mně už no nad mé schopnosti/vědomosti.
Ráda bych se zeptala tedy na doporučení.
01: Jakým způsobem udělat webové stránky? I za cenu, že tam bude reklama, případně za drobný příplatek otravné reklamy zmizí? Ptám se na alternativu zdarma.
02: Nebo jít cestou náročnější a koupit doménu+hosting v jednom a prostě to udělat všechno ručně?
03: Případně zda mi doporučíte něco, co je zdarma, ale přesto bude vypadat seriózně. Pokud to bude jednoduché ještě lépe, ale nebráním se psát a vkládat články do zdrojového kódu.
Články už mám vytvořené i JPG formáty (fotky) celá ta moje "databáze i s fotkama a textem má. Cca. do 400MB, ale chystám se v tom pokračovat. Pokud má nějaké free stránka (na tvorbu webu) datové omezení asi nebude vhodná pro mě.
Poslední aktualizaci webu jsem dělala na svém, Duronu v roce 2012 takže je dost možné, že novým standardům nebudu již rozumět.
Děkuji.