Ukazatel nahrávání stránky

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PrceK_P 13. 4. 2005 22:00

Mám stránku, kde musí být (není to můj výmysl) větší množství obrázků a její natažení do prohlížeče trvá na modemu dlouho.

Potřeboval bych zobrazit něco ve stylu "Stránka se nahrává...", resp. nějaký ukazatel procent, a stránku zobrazit až po té, co by byla celá připravená k zobrazení.

Nejraději bych něco takového bral v CSS (JavaScript moc neumím).

Díky za rady.
PrceK_P
Junior

Odeslat příspěvekod adams 14. 4. 2005 00:32

PrceK_P píše:Mám stránku, kde musí být (není to můj výmysl) větší množství obrázků a její natažení do prohlížeče trvá na modemu dlouho.

Potřeboval bych zobrazit něco ve stylu "Stránka se nahrává...", resp. nějaký ukazatel procent, a stránku zobrazit až po té, co by byla celá připravená k zobrazení.

Nejraději bych něco takového bral v CSS (JavaScript moc neumím).

Díky za rady.a/quote]

nevim, ale jak chceš dělat dynamickou stránku na straně klienta bez skriptů? Maximálně tam můžeš vrazit animovaný gif, který si ale bude progress cucat z prstu (Na druhou stranu, koukat na progress bar, který lítá furt dokolečka je taky zábavné, už jsem viděl několik takových instalátorů, vždycky mě to dostane)
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dux 14. 4. 2005 01:04

Dux
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mim0 29. 4. 2005 22:12

AS
Mim0
Junior

Odeslat příspěvekod Hollowback 29. 4. 2005 22:23

Ve FireFoxu si muzes stahnout plugin presne na to co potrebujes, mas tam pocet obrazku na strance, kolik je nacteno, procenta, rychlost...
Hollowback
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mylan 30. 4. 2005 01:59

Hollowvack: myslím, že sa pýtal na niečo iné. On potrebuje aby sa mu ukázalo "loading" než sa načíta celá stránka pre všetkých, nielen u neho doma...
mylan
Junior