Chcel by som zacat s tvorbou web stranok, skor jednej pre vlastnu potrebu. Existuje nejaky navod na internete ako na to? Stiahol som si program od H-Brouczek na tvorbu webu, ale nejak na to nemozem prist.
diki
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
cinan píše:na cisto textovy editor
zero0x píše:cinan píše:na cisto textovy editor
je blbost pisat html v notepade, ine programy hoci aj wysiwyg - robi sa s nimi ovela lepsie. hlavne nie FrontPage. taky dreamweaver, je super.
a myslim si ze je blbost formatovat text priamo cez html aj ked ho vies perfektne.. na to je ovela lepsie pouzit wysiwyg.
zero0x píše:si normalny? ved ked pises nejaky dlhy text ta ho nebudes rit do notepadu. jak u debilov. ved hodit nejaky nadpis a tak..
zero0x píše:si normalny? ved ked pises nejaky dlhy text ta ho nebudes rit do notepadu. jak u debilov. ved hodit nejaky nadpis a tak..
malcolmX píše:ycuzo píše:Tak to si tomu dal...pouzivat wysiwyg... poriadny webamaster,
resp. profik pise kody poctivo rucne v textaku,ak nie,nieje profesional...
k tomu notepadu,ak dotycny nema nic lepsie po ruke staci aj ten notepad....
ja osobne pouzivam bluefish...
Profik se posuzuje podle toho, v cem pise kod? A doporucovat uplnemu zacatecnikovi notepad?
Slusny wysiwyg editor je pro zacatecniky idealni - samozrejme pokud venuje pozornost i teoretickym zakladum.
Jinak osobne pouzivam podle potreby resp. okolnosti Dreamweaver, BBedit, XMLspy, GNU Emacs a dalsi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků