Netabulkovy editor s podporou CSS pro cloveka neznaleho HTML

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod atilius 30. 1. 2006 12:34

Ahoj,

muzete mi prosim poradit nekdo Editor stranek, pomoci ktereho zvladne i pomerne nezkuseny uzivatel neznaly HTML, CSS vytvorit jednoduchou! stranku? Optimalni by bylo, aby vystup byl netabulkovy s CSS. A validni. Ale to uz chci asi moc, ze? :?

Diky.
atilius
Junior

Odeslat příspěvekod TaC 30. 1. 2006 13:15

zkus FCKeditor
TaC
TaC
Junior

Odeslat příspěvekod atilius 30. 1. 2006 15:54

Koukal jsem na to, ale neprisel jsem na to, jak udelat sloupcovy layout...
atilius
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 30. 1. 2006 18:05

Mám takový pocit, že myslel obyčejnej program, ne JSko, teda jestli dobře chápu.

Zkus NVU. Jinak sloupcový layout není úplně triviální, podívej se na [url]css.interval[/url] na layouty, tam jsou hotový.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod atilius 30. 1. 2006 20:31

Ja vim, jak se dela sloupcovy layout :-B, ale kolega, kterymu shanim tenhle soft o html nema ani tucha. Takze potrebuju neco, kde se vytvari stranka "vzhledem" a ne kodem. Neco jako je FrontPage...
atilius
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 30. 1. 2006 22:26

http://www.nvu.com OpenSourcovej editor podobnej FrontPage.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 8ball (novy) 31. 1. 2006 16:23

Jedine: Macromedia Dreamweaver 8!
8ball (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 31. 1. 2006 16:32

NVU mu poněkud konkuruje cenou.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 8ball (novy) 31. 1. 2006 18:42

Vebloud píše:NVU mu poněkud konkuruje cenou../quote]

áno, ale tá investícia sa ti za pár dní vráti. Skús si 30 dňový trial a porovnaj to s funkčnosťou NVU.
8ball (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 31. 1. 2006 18:44

Vzhledem k tomu, že je to pro člověka, kterej neumí PHP ani CSS. Myslíš, že na tom chce vydělávat?
Vebloud
VIP uživatel