[PHP] V jakém programu ?ukáte PHP ?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Stibi 5. 4. 2006 21:58

Dobrý večír, doufám že uz tady na tohle není nějaký thread, zajímalo by mě, v jakém programu píšete PHP ? A vůbec html, css a spol...končí mi trial na Dreamweaver, je to určitě skvělý program, ale kupovat ho nechci a pirátit taky ne, takže by to chtělo něco freeware, zatím jsem zakotvil u PSpadu, znám ho už dlouho a je dobrý, ale ještě chci zkusit Eclipse, něco jsem o něm slyšel a většinou chválu, jenom co se mi bude chtít do instalace tak zkusím..jak jste na tom teda vy ?Máte tip ?

// mbing : Téma přesunuto ● z Programování do Tvorba webových stránek a aplikací.
Konec jihoamerickým telenovelám !!!
Stibi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caderom 5. 4. 2006 22:10

PSPad, na rychlou úpravu Notepad
Caderom
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Z@chi 5. 4. 2006 22:20

:-) ja osobne pouzivam HTML-kit
Neni to zadny profesionlni program, ale svyraznuje syntaxi, a jsem na nej zvykly.
Uz jsem vyzkousel ruzne programy - od PSpadu po nejake UE studio, ale vzdycky jsem se vratil ke "kitu".
Je to asi o zvyku.
Z@chi
Junior

Odeslat příspěvekod christian 5. 4. 2006 22:20

Homesite 5.5+
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod pogik 5. 4. 2006 22:21

pouze pspad ... nejlepsi. rychly, maly, funkcni, cesky, zdarma, s kontextovou napovedou php ...
pogik
Junior

Odeslat příspěvekod Tomcat 5. 4. 2006 22:35

Tady asi tezko pomohou nejake rozumne argumenty, je to dost o osobnim vkusu a pozadavcich. U mne osobe na vetsi veci - Eclipse, mensi veci PsPad.
Jinak asi nejvice se mi libilo Zend Studio, ale zas o tolik abych za nej byl ochoten zaplatit ne.
"Nemůžete nikoho nic naučit. Můžete mu nanejvýš pomoci, aby to sám v sobě nalezl. " Galileo Galilei
Tomcat
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 5. 4. 2006 22:35

Thread je na to v tvorbě webu, ale není na PHPko, ale obecně na stránky. Já prgám v jEditu, komplexní, rozšiřitelný a neuvěřitelně funkční, některé editory drahých IDE prostředí se od něj mají co učit.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod esem 5. 4. 2006 22:55

Eclipse + PHPEclipse (http://www.phpeclipse.de/tiki-view_articles.php).
Pripadne Quanta+ pro CSS, HTML
esem
Junior

Odeslat příspěvekod Stibi 6. 4. 2006 16:11

Tak jsem si sosnul Eclipse + PHPeclipse...asi hoďku zkouším co to umí a zatím 100% spokojenost :) Doporučuju...
Konec jihoamerickým telenovelám !!!
Stibi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod botepidemic 6. 4. 2006 16:16

jojo PSPad to je nastroj...
botepidemic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 2ge 6. 4. 2006 16:27

Ja tukam (aj moju poslednu sajtu - titulky) som natukal v UltraEdite. Podporuje okrem klasik ako syntax highlighting, porovnanie zatvoriek, prenos cez (s)FTP, rozne projekty, pokrocile funkcie na upravu textu...odporucam kazdemu (ale nie je free)
SubDownloader - stahuj a nahravaj titulky k filmom pomocou opensource programu z OpenSubtitles.org
2ge
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 6. 4. 2006 16:49

Pod Win jedine PSPad
pod Linux Quantana

Dobre je Eclipse ale Quantana je lepsi. V ni je jedna vec, ktera neni ani v PSPadu. A to ze poro vetsi prehlednost muzes zkryt smycky treba while-endwhile ci {} a tak. at se ti to neplete
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spamster 6. 4. 2006 17:12

Far manager s pluginmi - HTMLEdit, Colorer ,S&R, RunSQL
spamster
Junior

Odeslat příspěvekod Kyosuke 6. 4. 2006 17:17

Jsem fanoušek SciTE, ale na těžší práce bych nasadil VIM...ten ušetří hromadu datlování. :-)
Kyosuke
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeny 6. 4. 2006 17:30

PSPad !!!
Zdeny
Junior

Další stránka