[PHP] V jakém programu ?ukáte PHP ?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ycuzo 6. 4. 2006 17:38

Bluefish,pekne vsetko pisem rucne...
ycuzo
Junior

Odeslat příspěvekod marxel 6. 4. 2006 17:46

ultraedit
I cry when angels deserve to die
marxel
Junior

Odeslat příspěvekod ufik 6. 4. 2006 18:00

vi/vim
ufik
Junior

Odeslat příspěvekod Ruda_Pruda 6. 4. 2006 18:47

Moc se mi libi (a delam v nem) Zend. JEdit je take dobry (mam ho na mensi upravy). PSPad mi obcas mrsi kodovani a proto u me ztraci. (prosim zadny offtopic, ze se to ma jeste tam a tam nastait. Mam nastavenou automatickou detekci CP a na dalsi nastavovani nemam cas...)
Zacinam s Linuxem a Quanta je very good :) Neco takovyho pro wokna a jsem happy
Ruda_Pruda
Junior

Odeslat příspěvekod Lemur 8. 4. 2006 21:14

Pod windows PSPad, Notepad jen na kratke veci jako je uprava konfigurace pres FTP. V Linuxu jEdit, Bluefish, obcas i cooledit v mc.
Lemur
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Howard 9. 4. 2006 17:13

Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dandy 9. 4. 2006 17:36

používam zásadně PSPad, protože mi přijde nejjednodušší
Čeho se na nás dopustí druzí, s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
Francois de la Rochefoucauld
Dandy
Junior

Odeslat příspěvekod tark 9. 4. 2006 18:19

zend studio
tark
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 9. 4. 2006 21:55

Proc nepouzivate takove prostredi, ktere vam usnadnuje vyvoj v PHP? Proc vam nechybi napovidani
- parametrů funkce + poloha funkce + integrovana napoveda
- metod objektu
- definovanych promennych
- integrovana napoveda
- moznost nechat najit metodu kde je definovana

Proc pisete casto v editorech, ktere krome zvyrazneni syntaxe neumeji nic, cim by vam pomohli ve vyvoji? Neni to skoda? A nerikejte mi, ze byste nechteli pri vyvoji v PHP stejny luxus, jako treba ve Visual Studiu nebo Delphi. Nerikejte mi, ze to v PHP nepotrebujete.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mike.M 10. 4. 2006 08:34

No bylo by to dobre, ale pokud udelas skriptik sam svoji vlastni silou, tak funkcni potesi uzivatele vic. :)
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mathiaz 10. 4. 2006 09:04

Ja myslim, ze nieco na sposob VS pre PHP urcite je. Jednak je to samotny plugin do VS pre pisanie PHP (myslim ze aj debugovanie) a potom samostatny editor PHPEdit http://www.waterproof.fr/ . A ten nie je ani drahy stoji iba 89 Eur.
mathiaz
Junior

Odeslat příspěvekod Tomcat 10. 4. 2006 10:47

Howard píše:Proc nepouzivate takove prostredi, ktere vam usnadnuje vyvoj v PHP? Proc vam nechybi napovidani
- parametrů funkce + poloha funkce + integrovana napoveda
- metod objektu
- definovanych promennych
- integrovana napoveda
- moznost nechat najit metodu kde je definovana

Proc pisete casto v editorech, ktere krome zvyrazneni syntaxe neumeji nic, cim by vam pomohli ve vyvoji? Neni to skoda? A nerikejte mi, ze byste nechteli pri vyvoji v PHP stejny luxus, jako treba ve Visual Studiu nebo Delphi. Nerikejte mi, ze to v PHP nepotrebujete../quote]

Kazdemu vyhovuje jiny style prace........A kazdy v php dela take odlisny typ aplikaci. Pro jednoduche skriptiky tyto veci nejsou potreba
"Nemůžete nikoho nic naučit. Můžete mu nanejvýš pomoci, aby to sám v sobě nalezl. " Galileo Galilei
Tomcat
Junior

Odeslat příspěvekod Tomcat 10. 4. 2006 10:48

mathiaz píše:Ja myslim, ze nieco na sposob VS pre PHP urcite je. Jednak je to samotny plugin do VS pre pisanie PHP (myslim ze aj debugovanie) a potom samostatny editor PHPEdit http://www.waterproof.fr/ . A ten nie je ani drahy stoji iba 89 Eur.

Dale treba Zend, Eclipse, jiste by se nasli dalsi....
"Nemůžete nikoho nic naučit. Můžete mu nanejvýš pomoci, aby to sám v sobě nalezl. " Galileo Galilei
Tomcat
Junior

Odeslat příspěvekod robi(smazano) 10. 4. 2006 10:52

pouzival som homesite, no po prechude na linuxy nepozitelne kvoli kodovaniu. presielsom na pspad, v podstate som si nestazoval, az kym na v robotoe neposadilo za zend a od vtedy na nho endam dopustit, lepsie som este nic nevidel. moj nazor. je tosice java volovina, ale co sa tyka prace s php, je to bomba.
robi(smazano)
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka