[PHP] V jakém programu ?ukáte PHP ?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tark 10. 4. 2006 13:16

Howard píše:Proc nepouzivate takove prostredi, ktere vam usnadnuje vyvoj v PHP? Proc vam nechybi napovidani
- parametrů funkce + poloha funkce + integrovana napoveda
- metod objektu
- definovanych promennych
- integrovana napoveda
- moznost nechat najit metodu kde je definovana

Proc pisete casto v editorech, ktere krome zvyrazneni syntaxe neumeji nic, cim by vam pomohli ve vyvoji? Neni to skoda? A nerikejte mi, ze byste nechteli pri vyvoji v PHP stejny luxus, jako treba ve Visual Studiu nebo Delphi. Nerikejte mi, ze to v PHP nepotrebujete../quote]

Protože to jsou šílenci... ;-) Ne, na malé skriptíčky tohle opravdu stačí, ale na větší skripty (tím myslím víc jak jeden soubor) už je mnohem lepší vývojové studio...
tark
Junior

Odeslat příspěvekod robi(smazano) 10. 4. 2006 13:31

taky zend to vsetko umi :)
robi(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfik(smazano) 10. 4. 2006 13:34

ja to smidlim v nedite
alfik(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stibi 10. 4. 2006 13:46

:) cokoliv co mi pomůže vítám a proto se kámoším s Eclipse...v brzké době se chystám zběhnout k Linuxu, tam si brousím zuby na Quantu, tak jsem zdědavý ..
Konec jihoamerickým telenovelám !!!
Stibi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kyosuke 10. 4. 2006 13:50

Howard píše:Proc nepouzivate takove prostredi, ktere vam usnadnuje vyvoj v PHP? Proc vam nechybi napovidani
- parametrů funkce + poloha funkce + integrovana napoveda
- metod objektu
- definovanych promennych
- integrovana napoveda
- moznost nechat najit metodu kde je definovana

Proc pisete casto v editorech, ktere krome zvyrazneni syntaxe neumeji nic, cim by vam pomohli ve vyvoji? Neni to skoda? A nerikejte mi, ze byste nechteli pri vyvoji v PHP stejny luxus, jako treba ve Visual Studiu nebo Delphi. Nerikejte mi, ze to v PHP nepotrebujete../quote]

AFAIK třeba ve Vimu a v EMACSu tohle všechno je, mám pocit, že i v těch dalších editorech takové věci budou... :-)
Kyosuke
Junior

Odeslat příspěvekod hanes.strnad 10. 4. 2006 18:59

PHP Designer 2005
hanes.strnad
Junior

Odeslat příspěvekod miho 11. 4. 2006 18:14

Ja jsem tradicionalista ;-) Mam nejradeji vim
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Matysek 13. 4. 2006 09:28

VI/VIM
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod Andreas 13. 4. 2006 09:53

dobre jsou Zend, Bluefish, PSPad i jEdit....
ale ne vsechny zdarma :)
Osobne povazuju za nejlepsi volbu jEdit a pak PSPad...... ale nemaji kontextovou napovedu. Pro PHP jich moc programku nema a vubec zaden free, pokud se nepletu. :)
Andreas
Junior

Odeslat příspěvekod Mank 13. 4. 2006 15:14

PhpEditorIDE (http://www.phpeditoride.net/) a je to OpenSource :-) nebo PSpad :-)
Mank
Kolemjdoucí

Předchozí stránka