Fórum (phpBB) na free serveru

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Fenix 17. 6. 2006 09:51

Chtel bych provozovat malé fórum (řádově dvě desítky lidí nepříliš intenzivně konverzující), které by běželo na nějakém serveru zdarma. KDyž si ale člověk pročítá nastavení a limity těchto serverů, zjistí, ž e jsou některé funkce PHP či MySQL zakázány. Protose ptám:

Máte vyzkoušený nějaký free Server, na kterém phpBB běží bez problémů?
Fenix
Junior

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 17. 6. 2006 10:12

<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cuk 17. 6. 2006 10:32

JJ, phpbb bezi na wz v pohode.
Kolik programátorů Microsoftu je potřeba k zašroubování jedné žárovky??? - Žádný; Prohlásí tmu za standard.
cuk
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 19. 6. 2006 13:45

já jsem to na wz.cz nainstaloval bez problémů, ale na ic.cz mi to nějak nejde
Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 1. 12. 2006 22:11

[quote="Ladislav Beneš";já jsem to na wz.cz nainstaloval bez problémů, ale na ic.cz mi to nějak nejdee/quote]

Na ic mi phpBB jede, jen mám problém s uploadem obrázků do avataru apod. Prostě to vyhodí chybu. Nevíte někdo co s tím? Díky.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Junior

Odeslat příspěvekod christian 1. 12. 2006 22:43

a uz zrusili u wz ten limit na traffic DB? to bylo taky docela neprijemny.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Nanosaurus 7. 2. 2007 13:01

Můj dotaz je možná trochu offtopic, pipni.cz je sice z části taky free, ale já mám u nich placené konto. Snažil jsem se phpBB nainstalovat, ale neúspěšně. Máte někdo phpBBna pipni.cz, komu běhá? Pokud si pamatuju dobře, při instalaci mi to psalo, že potřebuju jakýsi anonymní přístup či tak něco, což mi na pipni odmítli udělat..Tady abych přešel jinam zatím nevítám, spší bych rád zkušenosti lidí, co mají stejného providera a diskuse jimchodí. Děkuju.
Nanosaurus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rasis 7. 2. 2007 13:29

wossik píše:
Na ic mi phpBB jede, jen mám problém s uploadem obrázků do avataru apod. Prostě to vyhodí chybu. Nevíte někdo co s tím? Díky.
rasis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lucky-x 7. 2. 2007 15:50

vím že ti to nepomůže... ale já bych fórum na takovejhle server nedával... je to strašně pomalý
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 7. 2. 2007 16:39

No kdyz uz tak to chce sem hodit ty hlasky co to pise pak se hnem dale.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior