aky design stranky je najlepsi?

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod marek657 4. 9. 2006 09:39

Som zaciatocnik co sa tvorby webu tyka. Potrebujem vediet vase nazory, rady, atd,... ake farebne kombinácie su najlepsie. Neviem ale nieco podobne som na tomto fore nenasiel. Viem je kopa webov, ktore mozem okopirovat a pouzit ich komb. Ale chcem vediet vas nazor, co je podla vas najlepsie. Mozte si prezriet sucasny design na http://www.x1010.ic.cz je to moja rozostavana stranka
marek657
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ozzy 4. 9. 2006 09:46

Pokud můžu psát za sebe-tak mám raději tmavší vzhled stránek-od té bílé časem bolí oči...-Vaše stránky jsou pro mne -co do vzhledu -naprosto ideální..putují do "oblíbených"..držím palce... :wink:
Tolerance je tísnivý pocit, že ten druhý by mohl mít nakonec pravdu.

ROBERT FROST
Ozzy
Junior

Odeslat příspěvekod Nargon 4. 9. 2006 09:50

Osobne preferuji spise cernou na bile, ikdyz je pravda, ze od toho bileho pozadi casem boli oci. Takze kompromis, nejakou tmavsi sedivou (nebo nejakou jinou tmavou barvu) na pozadi a bile pismo. Ta uplne cerna v pozadi nevypada nic moc.
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lucky-x 4. 9. 2006 09:52

Nargon: mam stejny nazor! :)
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marek657 4. 9. 2006 10:01

mne sa viac paci cierna ale vyskusam aj sivu dik za vyjadrenie
marek657
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Janco (novy) 4. 9. 2006 10:01

Ja si myslim, ze aj s bielou sa da. Ale design s bielou je tazsi ako s ciernou.

Cierno, zlta je dobra. Taka pohoda.
Janco (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Computer Lama 4. 9. 2006 10:03

Já osobně bych preferoval hodně tmavé panely, zkontrastoval tlačíka (do mírně světlejší) ... Do prostřed stránky se (co se kontrastu týče) hodí spíše býlé pozadí s větším ( velikost 12 -14 : viz. word, poznámkoví blok atd ...) černým textem ... Ale abych nevyčníval z řady ... Snesl bych i to tomavé pozadí, nebo bych to usmlouval na nějakou světle šedou ... (Ale né moc světlou ...) Prostě aby byl pěknej kontrast ... :-B
Počítač na rozdíl od člověka udělá vždy a do puntíku přesně to, co jste mu řekli. Ne vždy to je ale to, co jste mu chtěli říct...
Computer Lama
Junior

Odeslat příspěvekod marek657 4. 9. 2006 10:09

mne sa osobne viac paci tmave pozadie, ale dik za vyjadrenie
marek657
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bazilicus 4. 9. 2006 10:22

podla mna si zovlil spravnu kombinaciu a hlavne osvedcenu cierna zlta hneda osobne sa mi ta stranka dost paci i ked ma este muuchy ale inac je to pecka
bazilicus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puck 14. 9. 2006 06:30

najlepsie je, ked si mozes zvolit skiny a menit dizajn podla chuti pre kazdeho to jeho :-)
puck
Mírně pokročilý