UPC Chello (Slovensko) a pomale P2P ?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod iceman001 19. 1. 2008 19:48

aj ja mam problemi s tym ***** chelom. Ked zapnem utorrent, tak mi vobec nejdu nacitat stranky a torrenty sa vobec nestahuju.
Mozem **** takuto firmu. >:-[] uz aby skoncila viazanost
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 19. 1. 2008 20:00

@iceman001: problem vidim medzi klavesnicou a stolickou!
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iceman001 19. 1. 2008 22:23

no niekto tu je hodne mudry, tak babo rad. Len este doplnim, zacalo mi to robit asi tak pred 2-3 tyzdnami. Dovtedy vsetko ficalo v pohode.
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod GOLDman5 21. 1. 2008 22:43

dpc toto neni normalne stym chellom" poondeny torrent mi taha doteraz max 10 kB a ked idem cez VPN tak hned to stupne na max rychlost VPN , sila svine jedny jak shapuju
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod iceman001 21. 1. 2008 23:51

co je to ten VPN?
iceman001
Junior

Odeslat příspěvekod GOLDman5 22. 1. 2008 00:06

VirtualnaPrivatnaSiet ale je to platene takze nic no :)
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod dev_null 22. 1. 2008 10:51

zaujimave, co sa asi udialo zaciatkom decembra ???

Obrázek
dev_null
Junior

Odeslat příspěvekod zaxxon 22. 1. 2008 15:23

dev_null píše:zaujimave, co sa asi udialo zaciatkom decembra ???

Obrázek

zaciatkom decembra pritvrdili jemny shaping
zaxxon
Junior

Odeslat příspěvekod GOLDman5 22. 1. 2008 18:47

noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod floko 22. 1. 2008 20:15

no ja mam v poslednych dnoch opacne skusenosti, mne torrenty zacali ist naozaj dobre. Chello platinum, BA.
floko
Junior

Odeslat příspěvekod Lord KUKO 24. 1. 2008 20:45

mam podobny problem ako iceman001

Torrenty uz taham nejaky rok nikdy som s nimi nemal problemy. Idem cez router a mam tam zapojene 2 kompy jeden na ktorom fungujem a druhy low power ktory mi taha. Nikdy nebol ziaden problem ale cca posledny mesiac mam problem ze ked taham (utorrent) tak mi na mojom pocitaci nejdu nacitat ani stranky .... proste mi nic nefunguje. A to taham na druhom pocitaci len okolo 300kb celkovy traffic (upload 50kb) Nechapem co to je nic som nemenil ziadne nastavenia nic len to proste z nicoho nic zacalo a neviem sa toho zbavit.
Lord KUKO
Junior

Odeslat příspěvekod majak 25. 1. 2008 13:21

GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov

ty aj tak teraz stahujes len rapid, tak ti je jendo nie?
majak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GOLDman5 26. 1. 2008 00:14

majak píše:
GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov

nie nieje to jedno rapid nieje vsetko :-B
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod majak 26. 1. 2008 03:25

GOLDman5 píše:
majak píše:

no niektori (napriklad z hubu, ten raholl) stahuju len na rapide a vraj je tam vsetko, ale to je skorej pre takych co hladaju serialy alebo filmy relacie a tak, ale software tam moc som teda nenasiel ja daktore co som hladal....
majak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GOLDman5 26. 1. 2008 16:15

majak píše:
GOLDman5 píše:
majak píše:

no niektori (napriklad z hubu, ten raholl) stahuju len na rapide a vraj je tam vsetko, ale to je skorej pre takych co hladaju serialy alebo filmy relacie a tak, ale software tam moc som teda nenasiel ja daktore co som hladal....

majak ty ,,bagetKAR" :D
GOLDman5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka