aj ja mam problemi s tym ***** chelom. Ked zapnem utorrent, tak mi vobec nejdu nacitat stranky a torrenty sa vobec nestahuju.
Mozem **** takuto firmu. >:-[] uz aby skoncila viazanost
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov
majak píše:GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov
ty aj tak teraz stahujes len rapid, tak ti je jendo nie?
GOLDman5 píše:majak píše:GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov
nie nieje to jedno rapid nieje vsetko :-B
majak píše:GOLDman5 píše:majak píše:GOLDman5 píše:noo z grafu je vidiet ze ten ich ,,jemny shaping" v urcitych casoch vytazenia je pocely den a nelen v case vytazenia, dc huby idu na kkt aj vecer , uz len ked vidim ako pomaly mi nacitava hublist je zrejme ako je to blokovane, ked idem cez iny net alebo si dam VPN tak hublist mam hned nacitany , to bol len jeden z mnoha prikladov
nie nieje to jedno rapid nieje vsetko :-B
no niektori (napriklad z hubu, ten raholl) stahuju len na rapide a vraj je tam vsetko, ale to je skorej pre takych co hladaju serialy alebo filmy relacie a tak, ale software tam moc som teda nenasiel ja daktore co som hladal....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků