Nedaju sa mi rozbalit rary z rapidshare, poradte

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tom1283 22. 5. 2007 21:04

Mam DSL Maxi Klasik od T-comu. Pred mesiacom som si zriadil premium account na rapidshare.com. Vsetko slapalo ako malo, ale po 3 tyzdnoch sa moja radost skoncila. Winrar mi zacal hlasit chyby v crc suctoch v jednotlivych partoch, ktore som chcel rozbalit. A vo vsetkych! Najprv som myslel ze mi odchadza PC, nasledovala defragmentacia disku, potom format disku a nakoniec reinstal systemu. Nic nepomohlo. Tahal som cez download managery a aj klasicky cez Explorer, Mozillu aj Operu. Stale rovnaky vysledok. Vsetko co stiahnem doma je chybne, skusal som to rozbalit aj na inom PC. Rarka stiahnute na inom pocitaci som na svojom rozbalil v pohode. Takze usudzujem ze mam nieco s pripojenim. Nepostrehol som nijake vypadky ani pokles rychlosti. Z torrentov taha stale dobre. Vie mi niekto Poradit????
Vdaka
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikosuo 22. 5. 2007 21:13

skusal si rozbalovat tie subory aj v niecom inom ako winrar? a co presne napise na tej chybe ked to rozbalujes?
-
mikosuo
Junior

Odeslat příspěvekod tom1283 22. 5. 2007 21:23

Skusal som vsetko mozne, WinAce, WinZip, AlZip, IZArc a nic. Pise crc checkfail. Skusal som to tahat znova a znova ale efekt ziadny.
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ronnies 22. 5. 2007 21:34

chyba CRC vačšinou znamená že ten subor nie je komplet stiahnutý :!: winrar ti ukáže v hláške ktoré subory su nekompletné :idea: tie musíš stiahnut znovu :arrow: t ked nie tak to skus otvorit v POWER ARCHIVER.
ronnies
Junior

Odeslat příspěvekod tom1283 22. 5. 2007 21:45

ronnies píše:chyba CRC vačšinou znamená že ten subor nie je komplet stiahnutý :!: winrar ti ukáže v hláške ktoré subory su nekompletné :idea: tie musíš stiahnut znovu :arrow: t ked nie tak to skus otvorit v POWER ARCHIVER.W/quote]

Ja viem ze su nekompletne, ale preco su nekompletne? Na to sa pytam, preco zrazu neviem stiahnut ani jedno rarko bez toho aby mi nehlasilo chybu? Darmo mi ukaze ktore su nekompletne, aj ked stiahnem vsetky 10x tak mi hlasi 10x vsetky chybne. Kapiš? a este minuly tyzden mi to islo bezchyby.
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r34ktor 22. 5. 2007 21:54

A u jiných typů archivů (ZIP, ACE, ARJ, 7Z apod.) to dělá taky?
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cmarada 22. 5. 2007 22:22

Ahoj,taky jsem měl ten samý problém.Pak jsem někde ve fóru četl,že je na to skvělej program 7-zip , tak jsem ho vyzkoušel a je fakt výbornej.
Cmarada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JRD 23. 5. 2007 05:45

Občas se to stává ale ty píšeš že to máš pokaždé ?
Pokud se jedná o více souborový archiv nezbývá nic jiného než špatné části stáhnout znova. Jedno souborový rar je možné opravit.
Občas se oběvují názory že podobné chyby způsobuje ZoneAlarm (bez záruky).
Jarda / Nemám rád oslovení v množném čísle.
JRD
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Abox 23. 5. 2007 06:33

CRC chyby hlasi i kdyz je zbalen novejsi verzi RARu nez kterou to rozbalujes.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tom1283 23. 5. 2007 07:19

r34ktor píše:A u jiných typů archivů (ZIP, ACE, ARJ, 7Z apod.) to dělá taky?t/quote]

to neviem, stahujem len rary
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom1283 23. 5. 2007 07:20

Abox píše:CRC chyby hlasi i kdyz je zbalen novejsi verzi RARu nez kterou to rozbalujes.

viem, mam najnovsiu verziu 3.62 a stale hlasi chybu
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom1283 23. 5. 2007 07:25

Cmarada píše:Ahoj,taky jsem měl ten samý problém.Pak jsem někde ve fóru četl,že je na to skvělej program 7-zip , tak jsem ho vyzkoušel a je fakt výbornej.v/quote]

Ahoj, 7zip mi tiez nepomohol. Chybne party mi nepomoze tahat znova, lebo ich znova stiahne chybne. Problem nie je v rozbalovacich programoch, ale v tom ze mi asi nejake kb ,,ujdu" pri stahovani. Tak neviete mi niekto poradit ako otestovat ci nemam nieco s pripojenim?
Lebo to robi len pri raroch, ktore maju 2 a viac casti
tom1283
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nargon 23. 5. 2007 07:49

A kdyz 2x stahnes ten samej rar, tak jsou oba soubory stejne poskozeny nebo je misto poskozeni nahodny?

Treba v total commanderu na to muzes pouzit funkci, Porovnani souboru podle obsahu (v menu soubor).

A taky bych zkusil vypnout firewall a antivir, tam by mohl byt take problem.
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod Petr_J 23. 5. 2007 08:52

A neháže ti ty CRC chyby kvůli vadným heslům? Pokud taháš z rapidshare.com, předpokládám, že je to zaheslované ...
Petr_J
Junior

Odeslat příspěvekod tom1283 23. 5. 2007 09:59

Petr_J píše:A neháže ti ty CRC chyby kvůli vadným heslům? Pokud taháš z rapidshare.com, předpokládám, že je to zaheslované ...s/quote]

Nic take pani. Predstavte sa ze to bola chyba v RAMke. Jeden modul som vyhodil a vsetko ide ako ma. Asi sa medzi sebou bili. Dakujem za vase prispevky
tom1283
Kolemjdoucí

Další stránka