O2 ADSL internet za 179Kč s DPH.

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Hlinda 30. 5. 2007 05:48

Včera jsem viděl billboard s nabídkou O2 ADSL internet za myslím 179Kč s DPH. Na webu to ještě nemají. Měli to pojmenované jako Starter či tak nějak. Určitě to bude zatížené FUP s hodně nízkým limitem (0,5GB?) Bohužel nemohl jsem jej vyfotit, ale dnes to zkusím a dám sem foto.
Hlinda
Junior

Odeslat příspěvekod MadMatt 30. 5. 2007 06:05

ano bude...myslim ze to bude mozne jenom s jejich modemem..tusim ze to bude zyxel s upravenym fw ..alespon co rikal znamy
MadMatt
Junior

Odeslat příspěvekod crocjirka 30. 5. 2007 06:09

nebrat...o2 je nejvetsi zlo co muze byt..mam s tim sve zkusenosti....
kuličku neohněš!!
crocjirka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sonix 30. 5. 2007 06:19

Dobrá nabídka, teď jde o to, jestli to zase zazděj podmínkou platit i paušál za telefon. :mrgreen:
sonix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MadMatt 30. 5. 2007 06:25

crocjirka píše:nebrat...o2 je nejvetsi zlo co muze byt..mam s tim sve zkusenosti....

no nekdy ti nic jineho nezbyde...vetsinou pokud bydlis na vesnici ..a jedina konkurence je mistni wifi, ktera za trochu nizsi peniz nez o2 poskytuje nekolikanasobne mensi rychlost potazmo vypadku 3x vice...vim o cem mluvim (sluknovsky vybezek)
MadMatt
Junior

Odeslat příspěvekod milazar 30. 5. 2007 06:29

Já jsem hrozně šťastný, že nejsem na O2 závislý. Mám net od radiokomunikací ADSL 4056/512, a i s pevnou linkou platím 1010kč s DPH, a to bez jakého koliv omezení nebo FUP!!! Jsem spokojený, je stabilní.Prostě ok.Můžu jen doporučit
milazar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tint 30. 5. 2007 06:47

Já jsem spokojený s O2. Osobně bych neměnil.Mám 2048.Fup 3Gb.Internet si NEZÁLOHUJI !!! Stačí mi to a to mám puštěno internetové radio co u toho sedím.
Tint
Junior

Odeslat příspěvekod venousekh 30. 5. 2007 14:18

Tint píše:Internet si [color=red]NEZÁLOHUJII/color] !!!

proboha co to je ? :shock:
Lenovo Ideapad 5 Pro AMD Ryzen 7, RAM 16 GB , Windows 11 Pro
venousekh
Junior

Odeslat příspěvekod MadMatt 30. 5. 2007 14:34

basnik tim chtel zrejme rict, ze nic nestahuje z netu :) ..tak bych to asi pochopil ja:)) (nerikam ze spravne .)
MadMatt
Junior

Odeslat příspěvekod crocjirka 30. 5. 2007 15:11

taky si to myslim...
kuličku neohněš!!
crocjirka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filki 30. 5. 2007 17:14

Tak prý za 179 Kč na 2 hodiny měsíčně bez jakéhokoliv datového omezení, každá další hodina navíc za 1 Kč
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dragon80 30. 5. 2007 17:32

Filki píše:Tak prý za 179 Kč na 2 hodiny měsíčně bez jakéhokoliv datového omezení, každá další hodina navíc za 1 Kčn/quote]

Hmm....zajimava nabidka,to at si O2 "nacpe do....",k cemu mi takovej internet bude proboha????
Spis jksem zvedavy na nabidku naseho neoveho operatora UFON...podle prvnich zprav ma internet levnejsi nez O2,ktery by na zaklade toho mohl taky trochu "povolit" aby neztratil zakazniky.
????????????????SANSA e250 2GB
Panasonic LUMÍK(X) DMC-FX3
Dragon80
Junior

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 5. 2007 18:01

tak tohle je veliký krok zpět v podání O2... :D
silně mi to připomíná doby dementního vytáčeného žlutospojení :D :D :D

jinak souhlasím s tím, že O2 ADSL má význam jen na vesnicích (tzn. např. u nás :D ), kde vpodstatě nemají konkurenci... přesně jak napsal MadMatt... je to smutné, ale nedá se nic dělat :( :( :(
místní wi-fi nabízí za obdobné peníze (jako moje 2048 s 3GB FUP) sice noFUP připojení, ale rychlost je bídná (údajně 256-512) a je to nespolehlivé, často jim to klekne úplně a člověk je několik dní bez netu, ... holt, šťastní měšťáci :D
kurcatovium
Junior

Odeslat příspěvekod schm20 30. 5. 2007 18:40

Dragon: S tím Ufonem to byla snad jen ironie???
Jinak proč ne nějaká 512 linka za 180 Kč + nízkej FUP. Každý nepotřebuje rychlost v řádech MB a stahovat GB.
schm20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kromec 30. 5. 2007 18:49

Tint píše:Já jsem spokojený s O2. Osobně bych neměnil.Mám 2048.Fup 3Gb.Internet si tcolor=red]NEZÁLOHUJII/color] !!! Stačí mi to a to mám puštěno internetové radio co u toho sedím.s/quote]

Na to by ti stacila 256kb linka bezprolemu a nepoznas rozdil. ALe platit cca 800 za 2Gb s FUP 3Gb je zlodejna v porovnani s konkurenci kde podobne pripojeni je kolem 500kc
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Pokročilý

Další stránka