misapu píše:Filki píše:Tak prý za 179 Kč na 2 hodiny měsíčně bez jakéhokoliv datového omezení, každá další hodina navíc za 1 Kčn/quote]
Každá další MINUTA za 1 Kč. To abych si kvůli internetu od O2 našel další tři zaměstnání.a/quote]
Joj clovece,pokud pocitas,ze by jsi utratil za tuto variantu pripojeni vyplatu ze tri zamestnani,tak si prece nebudes porizovat tarif za 179,-Kc ne ????!!!!
Nevim,nac o tomto polemizovat ,nikdo nikoho do teto nabidky nenuti a kdo ji bude potrebovat,tak ji bude akceptovat ....
Osobne mam od O2 variantu Extreme s pevnou IP,variantu kterou jsem si vybral na zaklade potreby - zadne limity - zadne FUP,bylo mi od zacatku jasne ,ze za takoveto pripojeni nebudu platit stokorunu mesicne .... Moznost jineho providera v nasi lokalite nebyla a neni,krome predrazene Wi-Fi zneuzivajici sve dominatni postaveni v oblasti teto technologie - mimochodem nechapu ,ze jeste po roku nepomerne levnejsi a rychlejsi konkurence v podobe ADSL od O2 stale funguje a ze jsou v mem okoli lide,kteri jim na jejich nabidky kyvnou /a o neco pozdeji zde stejne rychle konci/ ....
Ja si opravdu na sluzbu od O2 nemohu stezovat,za vice jak rok nemam absolutne zadna negativa /jiz jsem toto psal jinde/ o cemz svedci i to ,ze jsem si poridil i tolik omilane,zatracovane a proklinane O2TV a voala opet nelituji - oproti byvalemu UPC - kvalita obrazu neporovnatelna !Mimochodem ,vse /ADSL,O2TV/ zrizeno do 5 dnu od podani objednavky...
Tak nevim,bud mam jenom velke stesti na jejich servis,ziji v jine republice,ci jsem VIP /o cemz nevim/,nebo vylevy psane na netu vuci O2 jsou od notorickych odpurcu /z principu/ ,ci lidi,kteri nevi o cem pisi ...,nezlobte se na mne,ale takto mi to opravdu pripada ...
Timto samozrejme nerikam,ze by pripojeni k internetu od O2 nemohlo byt levnejsi,ale to je asi tak jedina vyhrada /spise prani/ co mam .....
Jak vzdy pripojuji k me reakci,je toto jen a pouze muj nazor a me zkusenosti,nikomu toto narozdil od jinych nevnucuji !!!!!!
Jeste maly edit: Ve vlnach internetu se pohybuji jiz skoro 10 let,od modemu o ktery by dnes jiz nezavadil ani historik,pamatuji internet skladajici se pouze z barevneho textu,pamatuji velky boom,kdyz mi zavedli ISDN a ja mohl surfovat nebyvalou rychlosti az 15Kb/sec a kdy jsem stahoval sve prvni IE citajici neskutecnych par MB celou noc,pamatuji dobu kdy jsem za vytacene pripojeni platil nehorazne sumy ,ktere ruinovaly rozpocet me rodiny.Mozna proto si vazim soucasneho ADSL /mozna i predrazeneho/ co mi dava a nabizi ... ach ta nostalgie

,mozna,ze by par jedincum tato skola vubec neuskodila ..... howgn - domluvil jsem ...
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution