O2 ADSL internet za 179Kč s DPH.

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mafo 4. 6. 2007 21:02

ehm pokud ti blokuje ISP port tak s tim nic neudelas :-)
Life is war with PC (etc.).
Mafo
Junior

Odeslat příspěvekod dj-ass 4. 6. 2007 21:03

ani prez ten port forward?
dj-ass
Junior

Odeslat příspěvekod misapu 4. 6. 2007 21:13

Filki píše:Tak prý za 179 Kč na 2 hodiny měsíčně bez jakéhokoliv datového omezení, každá další hodina navíc za 1 Kčn/quote]

Každá další MINUTA za 1 Kč. To abych si kvůli internetu od O2 našel další tři zaměstnání.
misapu
Junior

Odeslat příspěvekod RostaD 4. 6. 2007 23:52

misapu píše:
Filki píše:Tak prý za 179 Kč na 2 hodiny měsíčně bez jakéhokoliv datového omezení, každá další hodina navíc za 1 Kčn/quote]

Každá další MINUTA za 1 Kč. To abych si kvůli internetu od O2 našel další tři zaměstnání.a/quote]

Joj clovece,pokud pocitas,ze by jsi utratil za tuto variantu pripojeni vyplatu ze tri zamestnani,tak si prece nebudes porizovat tarif za 179,-Kc ne ????!!!!
Nevim,nac o tomto polemizovat ,nikdo nikoho do teto nabidky nenuti a kdo ji bude potrebovat,tak ji bude akceptovat ....
Osobne mam od O2 variantu Extreme s pevnou IP,variantu kterou jsem si vybral na zaklade potreby - zadne limity - zadne FUP,bylo mi od zacatku jasne ,ze za takoveto pripojeni nebudu platit stokorunu mesicne .... Moznost jineho providera v nasi lokalite nebyla a neni,krome predrazene Wi-Fi zneuzivajici sve dominatni postaveni v oblasti teto technologie - mimochodem nechapu ,ze jeste po roku nepomerne levnejsi a rychlejsi konkurence v podobe ADSL od O2 stale funguje a ze jsou v mem okoli lide,kteri jim na jejich nabidky kyvnou /a o neco pozdeji zde stejne rychle konci/ ....
Ja si opravdu na sluzbu od O2 nemohu stezovat,za vice jak rok nemam absolutne zadna negativa /jiz jsem toto psal jinde/ o cemz svedci i to ,ze jsem si poridil i tolik omilane,zatracovane a proklinane O2TV a voala opet nelituji - oproti byvalemu UPC - kvalita obrazu neporovnatelna !Mimochodem ,vse /ADSL,O2TV/ zrizeno do 5 dnu od podani objednavky...
Tak nevim,bud mam jenom velke stesti na jejich servis,ziji v jine republice,ci jsem VIP /o cemz nevim/,nebo vylevy psane na netu vuci O2 jsou od notorickych odpurcu /z principu/ ,ci lidi,kteri nevi o cem pisi ...,nezlobte se na mne,ale takto mi to opravdu pripada ...
Timto samozrejme nerikam,ze by pripojeni k internetu od O2 nemohlo byt levnejsi,ale to je asi tak jedina vyhrada /spise prani/ co mam .....
Jak vzdy pripojuji k me reakci,je toto jen a pouze muj nazor a me zkusenosti,nikomu toto narozdil od jinych nevnucuji !!!!!!

Jeste maly edit: Ve vlnach internetu se pohybuji jiz skoro 10 let,od modemu o ktery by dnes jiz nezavadil ani historik,pamatuji internet skladajici se pouze z barevneho textu,pamatuji velky boom,kdyz mi zavedli ISDN a ja mohl surfovat nebyvalou rychlosti az 15Kb/sec a kdy jsem stahoval sve prvni IE citajici neskutecnych par MB celou noc,pamatuji dobu kdy jsem za vytacene pripojeni platil nehorazne sumy ,ktere ruinovaly rozpocet me rodiny.Mozna proto si vazim soucasneho ADSL /mozna i predrazeneho/ co mi dava a nabizi ... ach ta nostalgie :wink: ,mozna,ze by par jedincum tato skola vubec neuskodila ..... howgn - domluvil jsem ...
Naposledy upravil RostaD dne 5. 6. 2007 00:01, celkově upraveno 1
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 4. 6. 2007 23:59

RostaD: jses stastny clovek, v mem okoli se objednavky vyrizovaly i 3 mesice, byly problemy s merenim prenesenych dat atd atd...ja osobne proti O2 nic nemama a chapu je, kdyz muzou hrabat a kabely v zemi jso ujejich, tak proc by nehrabali a neodirali lidi :) By byly blbi kdyby se tak nechovali:)

Jen bych uvital moralni kodex v reklamne a minimalne ty nedulezitejsi pominky bych tam uvedl...180,-Kc - 2Mbi - 2hodiny mesicne. (presne udaje nevim tak se omlouvam jestli jsem neco zkomolil :) )
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RostaD 5. 6. 2007 00:04

Gruppe píše:RostaD: jses stastny clovek, v mem okoli se objednavky vyrizovaly i 3 mesice, byly problemy s merenim prenesenych dat atd atd...ja osobne proti O2 nic nemama a chapu je, kdyz muzou hrabat a kabely v zemi jso ujejich, tak proc by nehrabali a neodirali lidi :) By byly blbi kdyby se tak nechovali:)

Jen bych uvital moralni kodex v reklamne a minimalne ty nedulezitejsi pominky bych tam uvedl...180,-Kc - 2Mbi - 2hodiny mesicne. (presne udaje nevim tak se omlouvam jestli jsem neco zkomolil :) )

Jak muzes mluvit o moralnim kodexu v reklame /v jakekoliv/ ???? :D :D :D
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod Gruppe 5. 6. 2007 00:28

RostaD: no v nekterych zemich se stale dodrzuje...nebo resp. JE

Ja pracovat u O2 tak s klidnym svedomim rozhodne neusinam.
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mafo 5. 6. 2007 00:41

heslo stahujte hudbu, sledujte videa me fascinuje, skoda ze nedodaji ze me utnou u 2GB, tj den s CT24,... at to nenazyvaji vysokorychlostnim internetem pokud pri FUP to jede jako modem,.. a vlastne cotak napsat na SOS, kdopak bude tak aktivni? jo slovaci ti se maji se svym Flatem zas* spanelove,..
ed
prodávající se nesmí při prodeji výrobků a poskytování služeb chovat v rozporu s dobrými mravy
Life is war with PC (etc.).
Mafo
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 5. 6. 2007 17:47

Mafo: Kdyby po 2 GB, ale v téhle reklamě se po 2 hodinách nedoplatíš. :D Člověk by nevěřil, co se za 2 hodiny dá všechno stihnout. :mrgreen:
esquire
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 24. 3. 2008 13:52

Mně objednávky vyřizují do 2 dne naprosto bezproblémů.
iPhone Xs :-*
sandra
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 25. 3. 2008 11:27

sandra píše:Mně objednávky vyřizují do 2 dne naprosto bezproblémů.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod shotgunman 25. 3. 2008 15:43

Ja si na O2 nemužu stěžovat. Mam od nich ADSL 2mb\s. Maj tam nějakou chybu takže nemam FUP. Asi před 4 měsici jsem stahl 130GB za měsic (njn premium na rapidu) a žadné omezení. Rychlost stahování mam 230kb\s a upload 12kb\s ( :? ). Ping je kolem ty 50 ( :? ), ale to my neva. Mam totiz vše na zakladni desce(grafika,sitovky,usb). Takže mam v kompu jenom zdroj, HDD, zakladovku :D. Nejvic mne stve ten upload :evil:

Zavidim slovakum ORANGE!
shotgunman
Junior

Předchozí stránka