ORANGE OPTIKA

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jan27 8. 1. 2008 23:36

30/2 v bb, *****, kanelynch 6,8 mega, na ps3 mi cuca 1,6 giga demo racheta za cca12 min, lol
jan27
Junior

Odeslat příspěvekod avfi 9. 1. 2008 01:05

No bohužiaľ tie výpadky musím potvrdiť aj ja - v Petržalke aj 2x do mesiaca na pár hodín. Trebárs aktuálne mi ide neskutočne pomaly Tatrabanka, ani sa do nej nedopingám, ani traceroute nedobehne... Pritom ostatné weby bez problémov! Tú Tatrabanku som odskúšal aj cez Chello u suseda a jemu ide ako blesk. Môžte niekto odskúšať, či to nie je len problém Orangeu?
avfi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Liu 9. 1. 2008 09:06

Tak mne ide tatrabanka, ale aj celkovo internet v pohode, tak ako má.
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zmizik 9. 1. 2008 09:37

Tatrabanka ide ako v lete sane, odsledovane aj v ZA.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bellis 9. 1. 2008 10:30

Tatrabanka u mna takisto ok, pouzivam ju aspon 1 krat do dna.
Power is no match for true Strength.
Bellis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mino23tn 10. 1. 2008 22:33

zdravim!
mam net+tv a aj lcd samsung le40r84 a chcem sa spytat ci je videt rozdiel pri pripojeni set-top boxu cez scart a cez hdmi!teraz to mam cez scart,hdmi kabel nemam!
dik za odpoved
mino23tn
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 10. 1. 2008 23:09

Ak je to taky rozdiel ako pri DVD prehravaci, co asi je, tak si urcite zozen HDMI kabel.

A nezabudni sa poobzerat pred kupou HDMI kabla, dost obchodov ma prehnane ceny. Ja som kupil 3 m za nejakych 200 SK.

Edit: Ten kabel co som kupil mal vlastne len 2 m asi, ten 3 metrovy to som iny kupoval...
Naposledy upravil mario13 dne 11. 1. 2008 11:44, celkově upraveno 1
mario13
Junior

Odeslat příspěvekod Dedomil 10. 1. 2008 23:25

cez HDMI konektor ti ide aj zvuk (dokaze az 7.1 kanalovy zvuk) aj obraz (HD kvalita napr. 1080i/p podla toho ake to je LCD) takze staci len tento jeden kabel a nic ine nepotrebujes. ak mas HDMI vstupy/vystupy scart ani nepouzivaj to kludne "zablombuj" :D
Lepsie bude ak si najprv nastudujes nieco o HD kvalite a pod. sarapatičky. Ono ak si nevidel film vo full HD tazko ti to vysvetlovat. Treba vidiet. Sa mi zda ze orange bude mat aj nejake 2HD kanaly ak sa nemylim alebo uz su v ponuke?
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod mino23tn 11. 1. 2008 12:52

Dedomil píše:cez HDMI konektor ti ide aj zvuk (dokaze az 7.1 kanalovy zvuk) aj obraz (HD kvalita napr. 1080i/p podla toho ake to je LCD) takze staci len tento jeden kabel a nic ine nepotrebujes. ak mas HDMI vstupy/vystupy scart ani nepouzivaj to kludne "zablombuj" :D
Lepsie bude ak si najprv nastudujes nieco o HD kvalite a pod. sarapatičky. Ono ak si nevidel film vo full HD tazko ti to vysvetlovat. Treba vidiet. Sa mi zda ze orange bude mat aj nejake 2HD kanaly ak sa nemylim alebo uz su v ponuke??/quote]

Ja viem o HD vela!je mi jasne ze hdmi je lepsi ako scart!ale mna zaujima ci uvidim rozdiel pri pozerani tv od orange!keby mam hdmi kabel tak sa nepytam,ale neviem ci sa mi oplati kupovat!teraz ma nezaujimaju teoreticke veci,ale prakticke skusenosti o niekoho kto ma optiku+lcd napojene na set-top box cez hdmi
mino23tn
Junior

Odeslat příspěvekod esbe 11. 1. 2008 15:25

mino23tn: Len tak medzi recou, v slovencine sa na ukoncovanie vety standardne pouziva bodka.
esbe
Junior

Odeslat příspěvekod Dedomil 11. 1. 2008 21:27

no myslim ze tam nieje ocom rozmyslat. ak je moznost prepojit to cez HDMI to dam cez HDMI a o nejakom scarte ani nerozmyslam.
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 12. 1. 2008 00:49

Evidentne znova nebolo pochopené, na čo sa pýtal. On to teoreticky tiež ovláda, ale pýtal sa, či sa oplatí HDMI zapájať, aj pri TV od Orangeu. Takže chce niekoho, kto má od Orange aj TV a má to cez HDMI aby mu napísal, či sa to oplatí, či je to veľký rozdiel a podobne. Nestojí o teoretické vyhlásenia typu podľa mňa nie je o čom uvažovať, ak je tam HDMI a takéto...
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dedomil 12. 1. 2008 10:22

On polozil dost hlupu otazku. Podla jeho otazky stale len vycitam ze caka ak to prepoji cez HDMI bude mat Markizu v 1080p co sa ale samozrejme nestane. Za dalsie mat vsetko prepojene jednym kablom za cca. 300,- Sk je rozumnejsie ako tam mat 3 a viac kablov. No a nakoniec cez HDMI to ajtak musi dat bo tie orange HD kanaly ho prinutia ak si ich da. Zbytocna otazka.
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 12. 1. 2008 11:37

Veď ja neobhajujem jeho otázku, nič také, len vravím, že nik mu nedal odpoveď na ktorú on čaká, to je všetko.
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zmizik 12. 1. 2008 11:45

@Dedomil: len na margo veci, prenasat HD cez HDMI kablom za 300,-SK je bohapuste ruhacstvo :)
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka