ORANGE OPTIKA

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kuzuko 7. 4. 2008 17:04

scareface píše:Dnes mi prišla SMS-ka od Orange, že ma v blízkej dobe budú kontaktovať s novou výhodnejšou ponukou Orange doma. Neviete niekto či sa niečo chystá? Mám internet aj TV od Orange, bral som to este v decembri v akcii, takže nechápem o čo ide. :roll:

Caute, takze ja mam len fibernet a uz ma kontaktovali ze ci si mozme dohodnut stretnutie. Ze maju pre mna pripravenu super ponuku na TV. Ale nejako som sa vykaslal nato. Boli ste niekto na tom stretnuti? Dost ma to teraz serie ze mozno by sa oplatilo :)
kuzuko
Junior

Odeslat příspěvekod scareface 7. 4. 2008 17:23

kuzuko píše:
scareface píše:Dnes mi prišla SMS-ka od Orange, že ma v blízkej dobe budú kontaktovať s novou výhodnejšou ponukou Orange doma. Neviete niekto či sa niečo chystá? Mám internet aj TV od Orange, bral som to este v decembri v akcii, takže nechápem o čo ide. :roll:

Caute, takze ja mam len fibernet a uz ma kontaktovali ze ci si mozme dohodnut stretnutie. Ze maju pre mna pripravenu super ponuku na TV. Ale nejako som sa vykaslal nato. Boli ste niekto na tom stretnuti? Dost ma to teraz serie ze mozno by sa oplatilo :)

Ponúkli by ti 25%-nú zľavu na TV, aj mne už volali, ale ja už TV od nich mám, takže ma akurát nas..... :-/ Keď je toto tá skvelá ponuka pre stálych zákazníkov tak sa môžu hanbiť. :-[
AZBOX HD Premium, Wavefrontier Toroidal T 90, karta SKYLINK, 5xLNB 28E, 23.5E, 19.5E, 13E, 1W, Plazma Full HD 127 cm SAMSUNG PS50B550, fiber TV + FiberNet.
scareface
Junior

Odeslat příspěvekod kuzuko 7. 4. 2008 17:48

Diky za info. To mohla povedat hned a ne ma volaju na blbe stretutie kde ti nepovedia nic nove co si sam mozem precitat na orange stranke. o TV zatial nemam zaujem pokial nebude minimalne nahravanie spustene :pozor
kuzuko
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 8. 4. 2008 09:53

No napríklad mne ani nevolali. Prišla mi tá SMS ale neozvali sa mi. Ale o TV takisto nemám momentálne záujem, počkám si, ako sa to s tým nahrávaním nakoniec vykryštalizuje. A tiež by som ocenil kvalitnejší STB, ale to môžem asi len snívať.
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasl 8. 4. 2008 18:37

ahojte ,chcem si dat zaviest net a tv od orange.Uz mam vypracovanu zmluvu ,tak trochu ma zarazila pokuta v pripade nedodrzania viazanosti a to 20 000sk. Ide o to ze toto policko v zmluve je prazdne a moj sprostredkovatel zmluvy ho tam dopisal rucne perom (ze tak maju nariadene od orange-u) ,tak sa chcem spytat ci to tak bolo aj u ostatnych.
Inac momentalne maju akciu 25% zlava z FiberTv a 25% zlava z Fibernet (pri kupe tychto dvoch sluzieb),nikde som tuto info nenasiel tak som sa chcel s vami podelit.
tomasl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomcop 8. 4. 2008 19:25

Aj ja mam 20.000,-. Aspon je to fer, ja sa teraz "hadam" s T-Comom o takuto pokutu, lebo na zmluve je napisane, ze pokuta je podla aktualnej tarify a tie tarify menia takmer kazdy mesiac. Mne pri ruseni povedali sumu 6.500,- a na fakture prislo 8.700,- aj nieco... Tak su mili v tom T-Come. A hadaj sa s nimi... Takze takto aspon vies, za akych podmienok podpisujes zmluvu.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod Liu 9. 4. 2008 10:22

Aj ja mám zmluvnú pokutu 20 000, ale s rozdielom ,že Ty budeš mať viazanosť 24 mesiacov a ja ešte 36...
Liu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bellis 11. 4. 2008 08:55

Mate niekto skusenosti z ich pevnou ipckou, ak ano, za aky cas su ju schopni aktivovat? Dik
Power is no match for true Strength.
Bellis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomcop 11. 4. 2008 11:47

Bellis: Ja nemam, ale mam taku skusenost ze od max.konca januara mam stale tu istu IP a nie a nie ju zmenit, skusal som uz kadeco.... Takze mozno sa ti ani priplacat za pevnu IP neoplati. Ci tebe sa meni casto?
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod rado101k 14. 4. 2008 16:01

Od piatku je aj nas panelak pripojeny na optiku od Orangu a idem si to dnes vecer objednat,neviete mi povedat ako dlho to trva kym to pridu zapojit a kolko trva instalacia?A pokial si dam aj Fiber Tv,aky hruby kabel mi budu tahat do obyvacky k televizoru?diky
rado101k
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 14. 4. 2008 18:00

To asi zalezi od lokality, ja som z PD, bol som si objednat Fibernet vo stvrtok a v pondelok uz naklusali technici. To ale bolo v januari.
Do bytu ti zavedu asi taketo cosi
Obrázek
Do steny ti daju taku "krabicku", z nej ide opt.kabel do konvertora (biela "krabicka" v rohu), z neho uz idu klasicke sietove kable. Do routera, do STB k digitalnej TV, do telefonu.
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod ogg vorbis 14. 4. 2008 21:19

Ako je možné že podla orange je na mojej adrese možné vyuzivať ich služby, ale v paneláku nič nenapajali, žiadne kable?Len pred panelakom kopali ale už dávno.To si musim najprv objednať a potom dojdu napojit panelak ci ako? :-|
ogg vorbis
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 14. 4. 2008 21:22

A si si isty, ze tam nic nemate? U nas vzdy vosli do jedneho vchodu v panelaku a potom rozvadzali kable cez pivnice...
Alebo mozno maju chybu na stranke. Skus tam zavolat, resp. sa opytat priamo v predajni.
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 14. 4. 2008 21:25

ked oni tu krabicu zapoja niekde dole v pivnici, kabel do bytu tahaju az ked si to objednas.

tiez je mozne ze vo vasej brane ani neboli, mne ked montovali fibernet, tak mi ten technik povedal, ze u nas to montovali cez takzvane "technicke podlazie" co je vlastne taka mala chodba (ani sa tam nepostavis), ktora vedie popod cely panelak, do kazdeho vchodu, dokonca aj do okolitych panelakov...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod ogg vorbis 14. 4. 2008 21:28

Myslel som, že kable budu natahané bud ako kablovka teda cez poschodia, alebo cez stupačku, ale nikde nič :hm Pivnicu očekovanú nemám.Asi tam fakt zavolám.
edit: aacid ahá tak to by bolo možné, vdaka.
ogg vorbis
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka