Moderátor: Moderátoři Živě.cz
mitoo píše:U konkurencie idu dat za PRIMU do zakladu KINO CS,co urobia nasi kamarati s FIBER TV?Podla mna , kym sa rohybu,tak budu dalsie vianoce.Ale aj tak by som rad vedel,ci nemam niekto informaciu a pripadnych zmenach?
pukyyy píše:Ahojec,
otestil som Ti to teraz a ide tam dat roky od 2008 do 2020,tazke opravili asi aj toto.
Na lavej liste som si vsimol, ze este pribudlo uplne na spodku tlacitko LOGOUT , len mi vrta hlavou preco zrusili tu moznost skryt WIFI siet...aj ked ako som spominal,to nema moc vyznam,lebo kdo chce,tak si tu siet najde aj tak...
Tam sa oplati mat to sifrovanie WPA2-PSK (AES) a zvolit si heslo aspon 30 znakov, ja to robim tak,ze ho mam ulozene v kryptovanom faile a vzdy si ho len skopirujem...nech to clovek nemusi stale pisat![]()
![]()
rhett píše:Caute,
v poslednej dobe badam citelne spomalenie youtube.com. Predtym bez problemov, teraz uz tyzden buffruje parminutove nezvykle dlho. Dokonca musim vypinat HD, kedze to vyzera ako kedysi na 1mbit pripojeni, ked clovek musel pootvarat kazde video do noveho okna a cakaaaat. Je na tom niekto podobne?
BA II, 40/4
lastromantic píše:pukyyy píše:Ahojec,
otestil som Ti to teraz a ide tam dat roky od 2008 do 2020,tazke opravili asi aj toto.
Na lavej liste som si vsimol, ze este pribudlo uplne na spodku tlacitko LOGOUT , len mi vrta hlavou preco zrusili tu moznost skryt WIFI siet...aj ked ako som spominal,to nema moc vyznam,lebo kdo chce,tak si tu siet najde aj tak...
Tam sa oplati mat to sifrovanie WPA2-PSK (AES) a zvolit si heslo aspon 30 znakov, ja to robim tak,ze ho mam ulozene v kryptovanom faile a vzdy si ho len skopirujem...nech to clovek nemusi stale pisat![]()
![]()
Verziu FW 2.07 v tomto routeri používam už viac ako rok a preto s určitosťou tvrdím, že možnosť skryť názov wi-fi siete je aj vo verzii FW 2.07 dostupná.
V hlavnom menu je potrebné zvoliť záložku ADVANCED a následne z ponuky v ľavej lište zvoliť položku PERFORMANCE. A hľa - posledná voľba v následne zobrazenom hlavnom okne sa volá SSID BROADCAST. Stačí už len zvoliť DISABLE ...
JanoV píše:D-Link DI-524 som musel reštartovať, nejako sa nevedel pripojiť na DHCP server. Po reštarte som zistil, že router si nastavil systémový dátum 25.7.2007 (čo je zrejme dátum vytvorenia aktuálneho firmware). Napriek tomu, že mám povolené NTP, tak systémový dátum routra sa nezmenil ani po pár hodinách a zostávam v roku 2007. A manuálne nie som schopný nastaviť aktuálny dátum, pretože v listboxe pre výber roku sú hodnoty 2002-2007. Robím niečo zle, alebo ten D-Link takto funguje štandardne? Firmware od Orange nepočítal s vyšším rokom ako 2007?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků