Moderátor: Moderátoři Živě.cz
sharker píše:Tú údržbu robia technici orangu tak ze jednoducho odpoja optiku a robia údržbu.. A je to naplánované, že ten net nepojde a nedajú nikomu vedieť dopredu...
keď sa ide odpájať televízny vysielač tak pekne v správach je oznámenie alebo na web stránke.. ale tu si orange robí čo chce a vyhovára sa an to že to zasiahne minimum zákazníkov..
A to s tou spoľahlivosťou som asik zakrikol...
V žiline je lokálny výpadok už od cca 15:00 hod, nejde nič FiberTV sa sekala nedalo sa to pozerať, FiberTel raz išiel a raz nie a fiberNet mrtvola už od cca 15-tej...
teraz mi konverktor po niekoľkých pokusok a zbytočnom reštartovaní svieti na červeno to znamená že optika je odpojená...![]()
Takže automaticky podávam reklamáciu pre opakujúcu sa nedostupnosť služby a budem žiadať zľavu z kúpnej ceny.![]()
Teraz píšem zo záložnej wifiny....
Je mi ľúto zákazníkov ktorí žiadnu inú možnosť pripojenia nemajú a jednoducho sú úplne bez netu..
jooky píše:sharker píše:Tú údržbu robia technici orangu tak ze jednoducho odpoja optiku a robia údržbu.. A je to naplánované, že ten net nepojde a nedajú nikomu vedieť dopredu...
keď sa ide odpájať televízny vysielač tak pekne v správach je oznámenie alebo na web stránke.. ale tu si orange robí čo chce a vyhovára sa an to že to zasiahne minimum zákazníkov..
A to s tou spoľahlivosťou som asik zakrikol...
V žiline je lokálny výpadok už od cca 15:00 hod, nejde nič FiberTV sa sekala nedalo sa to pozerať, FiberTel raz išiel a raz nie a fiberNet mrtvola už od cca 15-tej...
teraz mi konverktor po niekoľkých pokusok a zbytočnom reštartovaní svieti na červeno to znamená že optika je odpojená...![]()
Takže automaticky podávam reklamáciu pre opakujúcu sa nedostupnosť služby a budem žiadať zľavu z kúpnej ceny.![]()
Teraz píšem zo záložnej wifiny....
Je mi ľúto zákazníkov ktorí žiadnu inú možnosť pripojenia nemajú a jednoducho sú úplne bez netu..
Mojko toto nieje planovana praca
A zlavu by si aku chcel? dajme tomu ze platis 20eciek, neviem ake mas programy, nepojde to 12h.
Za mesiac mas cca 720h cize poplatok za hodinu platis zaokruhlene 0,03E cize za 12h mas narok na cca 0,36Eura.
Co by si akoze chcel? Daj si zapojit garantovanu linku za 1000Ecok, a tam sa ti tiez moze stat ze ti to v pohode 24h nepojde, ale zasa sa tam pouzivaju zalozne linky.
kraft1 píše:Dnes sa tam objavilo,ze pridaju nejake nove stanice.
Od 1.maja
vortex1394 píše:SMS 16:43.13
Vazeny zakaznik, Vas technicky problem zo dna 29.4 bol odstraneny. v pripade tazkosti nas prosim kontaktujte na cisle 0908939939. Orange
Liu píše:Fúha, niekto tu vie násobiť a už je hustý... Tu nejde vôbec o tých 12 hodín, ale o to, že to vypadáva a nejde často a že keď je to už plánované, tak by bolo dobre oznámiť to dopredu. UPC to napríklad robí...
luky133 píše:Avšak 4 odoberú ako napr. ZDF a pridajú také ako napr. TV Paprika...
Dávajú preč:
ZDF Dokukanal, ZDF Theaterkanal
Aj tak mi tak nenahradia moje Discovery
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků