ORANGE OPTIKA

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod pesa138 1. 5. 2010 12:25

No ako je to teraz vyskladané to už je na "mozek"...načo sú tam tie volné pozície....
Spustím NortonCommander, vidím vlevo disk C, vpravo disk C.
Naco mít dva disky C? Tak jsem jeden zformátoval....
pesa138
Junior

Odeslat příspěvekod Pendo 1. 5. 2010 12:32

Asi aby to nemuseli nabuduce zase cele poprehadzovat :-)

Inak aktualny zoznam vsetkych stanic aj s cilom novej pozicie je tu:
http://img.orange.sk/orange_sk/data/ora ... stanic.pdf

A kedze nastali aj zmeny v tematickych TV balikoch, tak aktualizovane je to tu:
http://www.orange.sk/web/fibertv/tv_sta ... lasik.html

A este jedna zmena:
K FiberTV Premium bol pridany Nonstop balik, tzn. ze budu mat aj Filmbox HD.
Pendo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vortex1394 1. 5. 2010 12:45

Pendo píše:Asi aby to nemuseli nabuduce zase cele poprehadzovat :-)

Inak aktualny zoznam vsetkych stanic aj s cilom novej pozicie je tu:
http://img.orange.sk/orange_sk/data/ora ... stanic.pdf

A kedze nastali aj zmeny v tematickych TV balikoch, tak aktualizovane je to tu:
http://www.orange.sk/web/fibertv/tv_sta ... lasik.html

A este jedna zmena:

ktore z nich su HD a ktore iba upscaling na HD , kde to zistim ?
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod Pendo 1. 5. 2010 12:53

Zistis to v tom pdf-ku.
(HD) = upscaling
HD = native
Pendo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prihlaseny 1. 5. 2010 13:34

po a) aby sme hneď neprišli nato, ktoré stanice nám zrušili
+ po b) aby náhodou stanice od 1 do 11 neboli (v HD) zoradené podobne chronologicky od 171 do 181 - no né, oni to musia úplne domrviť od 170 do ... divného ukončenia.
po c) zoraďovať poradie staníc užívateľom podľa seba netreba, ešte by si náhodou nezaradili do ponuky odpadové stanice, ktoré za chvíľu začnú byť v prevahe..
pesa138 píše:No ako je to teraz vyskladané to už je na "mozek"...načo sú tam tie volné pozície....
My name is Josh .. and I am Funky (..?)
prihlaseny
Junior

Odeslat příspěvekod pegass.geo 1. 5. 2010 20:59

Pendo píše:...
A este jedna zmena:

Obávam sa že aj táto zdanlivo jediná pozitívna informácia o zmenách od 1. mája je mylná. Mám FiberTv Premium, doteraz som v rámci neho mal aj FilmBox Extra, od dnes už "nemáte právo pre prístup k tomuto programu...", informácia z infocentra 939 je , že ani náhodov nie je súčasťou Premium balíka FilmboxExtra a HD a údaj na nete je omyl...

Citácia z aktuálneho cenníka -
Premium 39,50 1 190,00 Štart + Balík medzinárodných programov + 6 tematických balíkov + 4 prémiové balíky
pegass.geo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vortex1394 1. 5. 2010 22:21

fibernet prideluje domeny DIAL ?

Obrázek

What is a Dialup Internet Service

Dialup internet service is a service that allows connectivity to the internet through a standard telephone line. By connecting the telephone line to the modem in your computer and inserting the other end into the phone jack, and configuring the computer to dial a specific number provided by your internet service provider (ISP) you are able to access the internet on your computer.

Dial up internet service is provided through several ISP. The majority of internet service providers give you a set of telephone numbers either national or local that allows you to dial into a network that feeds into the internet. This allows you to receive and send email, search the World Wide Web, participate in chat rooms and plenty of other features the web has to offer.

?
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod Pendo 2. 5. 2010 08:23

pegass.geo píše:
A este jedna zmena:

Obávam sa že aj táto zdanlivo jediná pozitívna informácia o zmenách od 1. mája je mylná. Mám FiberTv Premium, doteraz som v rámci neho mal aj FilmBox Extra, od dnes už "nemáte právo pre prístup k tomuto programu...", informácia z infocentra 939 je , že ani náhodov nie je súčasťou Premium balíka FilmboxExtra a HD a údaj na nete je omyl...

Citácia z aktuálneho cenníka -
Premium 39,50 1 190,00 Štart + Balík medzinárodných programov + 6 tematických balíkov + 4 prémiové balíky

To je divne, ze si dostal takuto informaciu, lebo mne bolo na 939 potrdene to, co je aj na oficialnej stranke:
http://www.orange.sk/web/fibertv/tv_sta ... emium.html

Skus tam zavolat este raz a ziadaj o vysvetlenie. Mozno natrafis na ineho cloveka ako vcera...
Odvolaj sa aj na to, ze ten cennik nie je aktualny, pretoze cena za Filmbox HD pre baliky FiberTV start a klasik je od 1.maja za 7.97 a nie 11.95 ako maju uvedene v "aktualnom" cenniku. Ked si aj pozries pdf s cennikom:
http://img.orange.sk/orange_sk/data/cen ... 052009.pdf
tak hned hore mas datum: platny od 15. 5. 2009, takze na webe je stary cennik.
Pendo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pegass.geo 2. 5. 2010 18:56

Pendo píše:
pegass.geo píše:
...
Skus tam zavolat este raz a ziadaj o vysvetlenie. Mozno natrafis na ineho cloveka ako vcera...
Odvolaj sa aj na to, ze ten cennik nie je aktualny, pretoze cena za Filmbox HD pre baliky FiberTV start a klasik je od 1.maja za 7.97 a nie 11.95 ako maju uvedene v "aktualnom" cenniku. Ked si aj pozries pdf s cennikom:
http://img.orange.sk/orange_sk/data/cen ... 052009.pdf
tak hned hore mas datum: platny od 15. 5. 2009, takze na webe je stary cennik.

Hmm, no tak som zavolal, bol tam fakt iný chlapík, povedal, ze vcera este mali ine informacie, tak odpovedali podľa toho a dnes maju už ine informacie (...nejake oranzove konspiracne siete:-)) a podla nich ma už moze informovať, ze by som ich fakt mal mat - aj Filmbox Extra aj HD ale preco ich nemam nevie, ale budu na tom pracovať a budu ma informovat o dalsom priebehu...tak pockam...mozno sa dockam...
pegass.geo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod braniq 2. 5. 2010 18:59

To vortex:
Zrejme to detekuje na zaklade prefixu v hostname. Ale to mas v podstate jedno - proste to je chybny udaj, rovnako ako static IP.
braniq
Junior

Odeslat příspěvekod pegass.geo 2. 5. 2010 19:34

...teda, už to funguje, potvrdzujem ze FiberTv Premium ma už po poslednych zmenach aj FilmboxExtra a Filmbox HD
... je to druha vec co ma pri FiberTv zatiaľ za 17 mesiacov použivania potesila
... ta prva je kvalita obrazu
... vsetko ostatne ani nestoji za reč
pegass.geo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janac.marek 4. 5. 2010 21:02

Urcite to mnoho z vas vie, ale keby nahodou nie, tu je celkom pekna moznost, ako si online cez Internet spravovat nahravky u Orange FiberTV.

http://www.mojafibertv.sk/
"Stav komunikačnej infraštruktúry má výrazný vplyv na ekonomický rast spoločnosti, nie naopak."
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod luky133 8. 5. 2010 15:00

Obrázek

Taká menšia presnosť od Orange. Fotené o 15:45... Najprv som si myslel, že sa zasekol čas od včerajšieho vypnutia avšak ten ide normálne. :mrgreen:
luky133
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prihlaseny 10. 5. 2010 17:23

tak aj mne Orange listom oznamuje svoju radosť, že patrím do veľkej rodiny ich spokojných užívateľov. Možno by som bol spokojný, keby sa vypočuli niektoré pripomienky k Fiber TV, či keby aj svojim platiacim zákazníkom dali rovnaké možnosti, ako ich novým/budúcim. Napríklad nahrávanie 2 mesiace zadarmo, Fiber TV+Internet na 2 mesiace zadarmo, alebo aspoň taký maličký náznak z toho - sprístupnenie všetkých programových balíkov bezplatne na 2 (až všetky) mesiace...
My name is Josh .. and I am Funky (..?)
prihlaseny
Junior

Odeslat příspěvekod 1812PD 11. 5. 2010 18:11

Skončila mi FiberTV: ostali mi 2 set-top-boxy IAD84 HD. Má niekto záujem? Cena 40eur za obidva. Prievidza a okolie.
1812PD
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka