prihlaseny píše:Tak čo sa týka pevnej orange, myslím že ich nízku cenu nikto neprekoná - stačí si dať 1000 minútový balík, a môžeš prevolať celý tento čas na mobily orange, bez príplatku, za pár EUR mesačne, takisto v tom volať na všetky pevné linky (prípadne aj v EU), pričom hocijaká ďalšia cieľová pevná orange neodratáva žiadne minúty.
Eee, ja nechcem platiti par eur za milion minut. Priemerna cena za minutu sice vypada pekne, ale ked si zoberiem realnu spotrebu, tak ta cena za minutu je uz o niecom inom. Normalny clovek nema sancu prevolat 1000 minut za mesiac, ved to je skoro 17 hodin s telefonom pri uchu.
Inak po minulotyzdnovom prekopani cien hovorov v mobilnej sieti by som ocakaval aj upravu v cenniku pre Fibertel.
Napr takto :
hovory v ramci Fibertel zadarmo
hovory do inych sieti za 12 centov (vsetky mobilne aj pevne)
pripadne nizsia cena do mobilnej siete Orange
Jednotlive baliky by sa lisili iba mnozstvom predplatenych minut alebo zahrnutim aj hovorov v ramci EU.
Ak sa nemylim (*), tak v sucasnosti su ceny mimo balika :
FiberTel 23 centov vsetky mobilne siete (OR aj ostatne), 5 centov ostatne pevne siete
Slovensko1000 a Europa1000 46 !!! centov vsetky mobilne siete (OR aj ostatne), 12 centov ostatne pevne siete
poznamka * : kedze cenniky su strasne neprehladne
-- 18. 5. 2010 14:55 --mika619 píše:zdravim, tak sa chystam vyuzit tu akciu 2mesiace fibertv na skusku zadarmo. fibernet uz zavedeny davno mam, len sa chcem opytat ci ked teraz pojdem do predajne mi rovno daju len stb a bye bye, alebo mi ho sem bude musiet niekto doniest. Ide mi o to ci to stiham do dnesneho zapasu s nemeckom

tak vopred dik za rychlu odpoved
Nepredpokladam, ze na predajni maju zasobu zariadeni.
Je mozne, ze nahodou tam budu nejaky mat. Alebo im skus vysvetlit, o co ti ide a ak natrafis na spravneho cloveka, tak to mozno zisti a posle ta na inu predajnu alebo na ustredie