Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Pendo píše:scareface vidim, ze si si zmenil podpis...takze uz nie bay, bay FiberTVMigracia pomohla?
Inak vsimol som si, ze ide ovela rychlejsie aj videopozicovna.
scareface píše:jj zmenil, dokonca som v nedelu predĺžil viazanosť, Orange dáva slušné benefity. Dostanem nový HD STB (mám dva, jeden ešte starý SD) za 3 centy, TV na pol roka zadarmo a k internetu poukážku na 100 euro, ktorú mi v predajni zamenia za hotovosť.
Takže momentálne som spokojný, inak k tomu poradiu kanálov:
na Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta, po 3.-4. znovuuložení to väčšina ľudí vzdá a prestane to ukladať...
tinoj píše:scareface píše:jj zmenil, dokonca som v nedelu predĺžil viazanosť, Orange dáva slušné benefity. Dostanem nový HD STB (mám dva, jeden ešte starý SD) za 3 centy, TV na pol roka zadarmo a k internetu poukážku na 100 euro, ktorú mi v predajni zamenia za hotovosť.
Takže momentálne som spokojný, inak k tomu poradiu kanálov:
na Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta, po 3.-4. znovuuložení to väčšina ľudí vzdá a prestane to ukladať...
neviem kde si zobral informáciu, že " Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta"
z osobných skúseností ti môžem povedať, že to tak neni... alebo vieš niečo viac ?
scareface píše:To nie je informácia, mne to tak robí, vždy po upgrade software a resete som musel nanovo upravovať favoritné stanice a asi po 3x som sa na to *****.
Nereklamoval som to, lebo som predpokladal, že je to vlastnosť STB. Takže mám zrejme vadný hardware, ale nechce sa mi veriť, že by boli vadné obidva, s hardiskom aj bez neho...
scareface píše:Na predvolbe 172 pod logom Markízy pribudli písmenká HD, včera to tam ešte nebolo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků