ORANGE OPTIKA

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Sefko 25. 5. 2010 17:52

Dobre tomu rozumies...len jeden balik stoji 3,15 EUR s DPH..to sa viac oplati dat Balik Komplet za 4,90 EUR s DPH a mas dalsie 4 baliky navyse...
Sefko
Junior

Odeslat příspěvekod Pendo 25. 5. 2010 18:43

scareface vidim, ze si si zmenil podpis...takze uz nie bay, bay FiberTV :-) Migracia pomohla?

Inak vsimol som si, ze ide ovela rychlejsie aj videopozicovna.
Pendo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod scareface 25. 5. 2010 19:43

Pendo píše:scareface vidim, ze si si zmenil podpis...takze uz nie bay, bay FiberTV :-) Migracia pomohla?

Inak vsimol som si, ze ide ovela rychlejsie aj videopozicovna.

jj zmenil, dokonca som v nedelu predĺžil viazanosť, Orange dáva slušné benefity. Dostanem nový HD STB (mám dva, jeden ešte starý SD) za 3 centy, TV na pol roka zadarmo a k internetu poukážku na 100 euro, ktorú mi v predajni zamenia za hotovosť.
Takže momentálne som spokojný, inak k tomu poradiu kanálov:
na Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta, po 3.-4. znovuuložení to väčšina ľudí vzdá a prestane to ukladať... :D
AZBOX HD Premium, Wavefrontier Toroidal T 90, karta SKYLINK, 5xLNB 28E, 23.5E, 19.5E, 13E, 1W, Plazma Full HD 127 cm SAMSUNG PS50B550, fiber TV + FiberNet.
scareface
Junior

Odeslat příspěvekod michalpavlik 31. 5. 2010 13:49

Tak presiel som z UPC netu 30/3 na Orange Fiber Net 40/4 + TV Klasik

Zatial vsetko slape ako a aj TV bez problemov a nejakeho kockovania.
HD slape v pohode.
Potestujem 2 mesiace a uvidim.
Michal
E72 Silver - 8G MicroSD Kingston,
Old device`s: HTC Hero, E52 Silver, HTC TouchPro,Nokia E51, Nokia E50, and many many more
michalpavlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mika619 12. 6. 2010 19:59

zdravim,
tak som dneska bol v orange asi o 18. Teraz ked som zapojil stb, prepojil z konvertorom, tak po chvilke tvarenia, ze nieco robi napise, ze sluzba je momentalne nedostupna... Skusil som test, a zobral len kratky kabel z routru a ten pichol do STB (bez telky) a tiez chvilku blikalo to cervene, ale nakoniec sa cas nenacital ako by mal... Kde moze byt problem? Mam este chvilku, kym mi to vlastne aktivuju, alebo je chybny stb? vopred dik za rady
mika619
Junior

Odeslat příspěvekod tinoj 16. 6. 2010 01:16

scareface píše:jj zmenil, dokonca som v nedelu predĺžil viazanosť, Orange dáva slušné benefity. Dostanem nový HD STB (mám dva, jeden ešte starý SD) za 3 centy, TV na pol roka zadarmo a k internetu poukážku na 100 euro, ktorú mi v predajni zamenia za hotovosť.
na Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta, po 3.-4. znovuuložení to väčšina ľudí vzdá a prestane to ukladať... :D

neviem kde si zobral informáciu, že " Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta"
z osobných skúseností ti môžem povedať, že to tak neni... alebo vieš niečo viac ?
tinoj
Junior

Odeslat příspěvekod scareface 1. 7. 2010 15:31

tinoj píše:
scareface píše:jj zmenil, dokonca som v nedelu predĺžil viazanosť, Orange dáva slušné benefity. Dostanem nový HD STB (mám dva, jeden ešte starý SD) za 3 centy, TV na pol roka zadarmo a k internetu poukážku na 100 euro, ktorú mi v predajni zamenia za hotovosť.

neviem kde si zobral informáciu, že " Magiu sa síce dá zmeniť, ale po každom upgrade systému alebo reštarte sa aj tak stanice poprehadzujú na pôvodné miesta"
z osobných skúseností ti môžem povedať, že to tak neni... alebo vieš niečo viac ?

To nie je informácia, mne to tak robí, vždy po upgrade software a resete som musel nanovo upravovať favoritné stanice a asi po 3x som sa na to *****.
Nereklamoval som to, lebo som predpokladal, že je to vlastnosť STB. Takže mám zrejme vadný hardware, ale nechce sa mi veriť, že by boli vadné obidva, s hardiskom aj bez neho...
AZBOX HD Premium, Wavefrontier Toroidal T 90, karta SKYLINK, 5xLNB 28E, 23.5E, 19.5E, 13E, 1W, Plazma Full HD 127 cm SAMSUNG PS50B550, fiber TV + FiberNet.
scareface
Junior

Odeslat příspěvekod odklizec 26. 7. 2010 08:52

Caute,

Zkouseli jste nekdo v posledni dobe precist obsah USB kluca pripojeneho k set top boxu? Ja si pamatuju, ze driv se daly video data na nem ulozene precist (pres VLC). Ale to bylo v dobe, pred poslednim updatem FW. Momentalne vidim na kluci prd. Dela to tak i vam?
odklizec
Junior

Odeslat příspěvekod tinoj 26. 7. 2010 23:34

scareface píše:To nie je informácia, mne to tak robí, vždy po upgrade software a resete som musel nanovo upravovať favoritné stanice a asi po 3x som sa na to *****.
Nereklamoval som to, lebo som predpokladal, že je to vlastnosť STB. Takže mám zrejme vadný hardware, ale nechce sa mi veriť, že by boli vadné obidva, s hardiskom aj bez neho...

divné, lebo ja mám mágio už 3. rok a zatiaľ mi to spravilo iba 1x a to bolo vopred oznámené mám pocit,že cez e-mail. inak zakaždým mi zostali stanice nastavené ako som si ich uložil. mám stb Kiss a som bol som 2 roky na DSL a teraz 1 rok optika v Nitre
tinoj
Junior

Odeslat příspěvekod scareface 5. 8. 2010 18:15

Na predvolbe 172 pod logom Markízy pribudli písmenká HD, včera to tam ešte nebolo... :-D
scareface
Junior

Odeslat příspěvekod TomazyHD 7. 8. 2010 13:26

scareface píše:Na predvolbe 172 pod logom Markízy pribudli písmenká HD, včera to tam ešte nebolo... :-D

to hd logo je len praca orangeu.. alebo uz oficial od markizi ?
Optical 40 Mbit/s
TomazyHD
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 7. 8. 2010 14:00

...podla mna pomaranc...
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod TomazyHD 7. 8. 2010 15:26

Optical 40 Mbit/s
TomazyHD
Junior

Odeslat příspěvekod kuzuko 11. 8. 2010 17:25

Caute, fibernet budem mat zachvilu uz 3 roky a teraz by som potreboval dotiahnut optiku z boxu na stene do konvertora ale do inej izby. Nechcem tahat hruby UTP kabel. Mam 1m kablik a ten je kratky :) Nasiel som si opt. kabel na eBAY 10m dlhy, ale neviem ktory je ten spravny pre G 25E.
  • SC-SC FIBER OPTIC CABLE MULTIMODE SIMPLEX 50/125 10M
  • SC-SC FIBER OPTIC CABLE SINGLEMODE SIMPLEX APC 10M.
Alebo ani jeden nieje dobry. Dakujem za pripadne odpovede.
kuzuko
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 11. 8. 2010 18:31

Proč nechceš použít běžný síťový kabel? Jak ten optický kabel budeš spojovat?
Bari007
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka