ORANGE OPTIKA

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod scareface 11. 5. 2010 21:53

1812PD píše:Skončila mi FiberTV: ostali mi 2 set-top-boxy IAD84 HD. Má niekto záujem? Cena 40eur za obidva. Prievidza a okolie.

STB ti zostali? :shock: To netreba vrátiť? Hlavne, že mne nechceli vymeniť druhý SD STB za novší HD-čkový...
AZBOX HD Premium, Wavefrontier Toroidal T 90, karta SKYLINK, 5xLNB 28E, 23.5E, 19.5E, 13E, 1W, Plazma Full HD 127 cm SAMSUNG PS50B550, fiber TV + FiberNet.
scareface
Junior

Odeslat příspěvekod janac.marek 11. 5. 2010 22:18

Samozrejme, ze netreba vratit. Nie su zapozicane. Su kupene. Po skonceni viazanosti si predsa mozes zobrat dialsie STB. Musia ti dat HDckovy pri predlzovani viazanosti.
"Stav komunikačnej infraštruktúry má výrazný vplyv na ekonomický rast spoločnosti, nie naopak."
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod tony2008 12. 5. 2010 07:52

Dnes rano mi updatovalo Firmware na STB. Neviete co sa zmenilo ? Ja som si nevsimol nic....
tony2008
Junior

Odeslat příspěvekod janac.marek 12. 5. 2010 09:21

Netusim. Mozaika mi stale pada ak som na 150 kanali a dam sipku doprava. Vypne sa cely STB.
Pri prehravani z USB kluca (po pauze) je tam namiesto play dlay.

Prosim, na co sluzi pri formatovani ten druhy parameter s menom "ostatne data"? Ten prvy, timeshift, je na zastavenie a pretacanie. Len mi asi unika pointa toho druheho.

Inac je zabavne, ze staci vediet niekoho telefonne cislo a pomocou stranky www.mojafibertv.sk a jeho cisla a lohinu 0000 sa mu moze prihlasit do uctu a videl som tam okrem moznosti mazat nahravy aj moznost aktivovania nejakej sluzby atd... Osobne si myslim, ze to heslo si zmenilo malo ludi.
"Stav komunikačnej infraštruktúry má výrazný vplyv na ekonomický rast spoločnosti, nie naopak."
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod kraft1 12. 5. 2010 11:08

tony2008 píše:Dnes rano mi updatovalo Firmware na STB. Neviete co sa zmenilo ? Ja som si nevsimol nic....

Nuz mne sa zmenila len jedna vec - teraz ked prepinam kanal od cisla 170 hore /HD / ,tak mi pri kazdom prepnuti asi 2-3sekundy seka obraz.Potom to ide v poriadku, az kym zas neprepnem.
Takze zlepsenie ziadne.
kraft1
Junior

Odeslat příspěvekod ---Jurino--- 12. 5. 2010 14:49

Zdravim, rad by som vedel, ako je to so Set Top Boxom, pokial ho clovek vrati po 2 mesacnej skusobnej prevadzke. Ak o to nema zaujem, daju inemu zakaznikovi pouzity Set Top Box? Pochzbujem totiz, ze by to len tak vyhodili. Alebo niekomu darovali...
Totiz, pri odbere ako novemu zakaznikovi daju vraj novy Set Top Box, ale...

Balenie sa tvari ako nove, vsetko je pekne zabalene. Akurat samotny pristroj je v obale, ktory je otvoreny, len akysi sacok... Ci bol uz pouzity preto zostava otazkou. Taktiez samotna krabica nema foliu ani ziadnu nalepkovu plombu, takze ci uz tu krabicu dakto otvaral neni tiez jasne. Ake mate skusenosti ostatni? Tiez ste mali nezalepenu krabicu a samotny pristroj len v akomsi sacku, ktory ani nebol zapecateny? A mozno este dost pokrceny...
---Jurino---
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod thomas7273 12. 5. 2010 16:40

Nevie niekto či Orange mení nejaké koncovky k internetu??? Tohto týždňa mi majú prísť niečo vymeniť ....no neviem čo a hlavne načo ???
thomas7273
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 12. 5. 2010 21:14

janac.marek píše:Netusim. Mozaika mi stale pada ak som na 150 kanali a dam sipku doprava. Vypne sa cely STB.
Pri prehravani z USB kluca (po pauze) je tam namiesto play dlay.

FiberTV ma kanal 150 ? V mozaike mam kanaly 148 RTL Klub a hned nasleduje 156 Cinemax .. a FW sa mi taktiez dneska updatoval
Ja som si jedine vsimol taku zmenu ze od updatu FW mi funguje USB vstup .. teda po vlozeni kluca USB to vypise ze mozem vyuzivat timeshift ajked mi ziaden zo styroch klucov nejde naformatovat a vlastne v tom menu absolutne nic nejde robit ale pokrok je ze vobec to reaguje na vlozenie kluca .
Naposledy upravil MaTTo S dne 12. 5. 2010 21:29, celkově upraveno 1
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod janac.marek 12. 5. 2010 21:28

mne USB kluc funguje od zaciatku.
Ten kanal 150 som myslel obrazne. Ak som na tych vyssich kanaloch a prepinam mozaiku doprava a pridem na koniec, tak to spadne.
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 12. 5. 2010 21:30

No tak to mne teda rozhodne nie, akykolvek kluc nech som strcil do hociktoreho z dvoch STB tak bez reakcie .. sice LED na USB kluci svietila ale inak nic nereagovalo az dnes po upgrade firmware ked tam strcim kluc sa ukaze menu s time shiftom a nech zvolim kapacitu v percentach a dam formatovat ale na tej obrazovke STB stoji a nereaguje na povely dialkoveho jedine ho mozem vypnut a zapnut ... takze nevim teda asi to chce USB kluc by orange
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod janac.marek 12. 5. 2010 21:50

Skusal som 3 kluce, mne idy vsetky. A ani jeden nie je od Orange.
Najviac sa mi paci Verbatim micro. Je super malicky a neblika.
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 12. 5. 2010 21:58

pri 4GB corsair mi to ukaze obrazovku nech nastavim si kolko % sa ma pouzivat ale absolutne nic nejde robit ani sipkami ani OK ... po vlozeni 256MB kluca to vypise ze min. kluc musi byt 1,9GB takze zas nic, po vlozeni 2GB kluca opät obrazovka v ktorej sa neviem vobec nijako hybat a jedina moznost dostat sa odtial je vypnut a zapnut opätovne STB a 8gb kluc detto to iste obrazovka v ktorej sa neda hybat a nic spravit proste tam je 000/100 precenta a moznost formatovat a dokoncit , no sipkami sa neviem vobec nikde hybat tam -
ale ja som uz tie set top boxy zavrhol davno a tak ked skonci viazanost tak obidva letia do dunaja lebo vecsie nepodarky som za svoj zivot este nestretol
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod JanoV 13. 5. 2010 07:44

MaTTo S píše:pri 4GB corsair mi to ukaze obrazovku nech nastavim si kolko % sa ma pouzivat ale absolutne nic nejde robit ani sipkami ani OK ... po vlozeni 256MB kluca to vypise ze min. kluc musi byt 1,9GB takze zas nic, po vlozeni 2GB kluca opät obrazovka v ktorej sa neviem vobec nijako hybat a jedina moznost dostat sa odtial je vypnut a zapnut opätovne STB a 8gb kluc detto to iste obrazovka v ktorej sa neda hybat a nic spravit proste tam je 000/100 precenta a moznost formatovat a dokoncit , no sipkami sa neviem vobec nikde hybat tam -
ale ja som uz tie set top boxy zavrhol davno a tak ked skonci viazanost tak obidva letia do dunaja lebo vecsie nepodarky som za svoj zivot este nestretol

Téma timeshift tu už bola viackrát diskutovaná - pozri napr. viewtopic.php?f=924&t=1010045&p=7279679&hilit=timeshift#p7279679. V podstate to funguje, pri formátovaní je prá "fintičiek", aby sa to podarilo. Treba na to ale podľa možnosti čo najrýchlejší kľúč - ja napr. badám mierne spomalenie pri prepínaní programov keď tam mám strčený USB kľúč.
JanoV
Junior

Odeslat příspěvekod janac.marek 13. 5. 2010 10:06

JanoV píše:Príručku som Ti poslal. Mne sa nepodarilo z toho USB kľúča vytiahnuť niečo použiteľné aj do počítača ... Ale však od včera funguje archív a nahrávanie :-)

No ja som dal ten USB do PC a subor ide normalne prehrat a je tam vidiet nahrany video obsah.
Pouzivam K-Lite Codec Pack a MPC.
janac.marek
Junior

Odeslat příspěvekod prihlaseny 13. 5. 2010 10:21

tiež som si nevšimol zmenu v mozaike: stále sú v nej minimálne tri nezobrazené (skryté) stanice TV5, RBB a TVP Kultura -čísla staníc okolo 49,54,58. Takisto bez oznamu nenápadne, neviem kedy, vypadli rádiostanice ako Smooth Jazz, Dance, Oldies, R n´ B, Classic Rock a podobne, ktoré sa nachádzali na 912+. Uvítal by som inak možnosť napojenia tejto IPTV/IProzhlasu cez existujúci StB na webové rádiá bez obmedzenia.
tony2008 píše:Dnes rano mi updatovalo Firmware na STB. Neviete co sa zmenilo ? Ja som si nevsimol nic....

To je dobré - aké máte fiberTELčísla? -, chcem vám dopriať a niečo vám s prekvapením aktivovať :twisted: . Inak, využiva tu niekto z prítomných ako klient fibernetu či fiber TV, login do orange worldu či do e-mailovej schránky? Taký e-mail potom funguje len vo forme "telefónne číslo@orange.sk" ?
janac.marek píše: [...]Inac je zabavne, ze staci vediet niekoho telefonne cislo a pomocou stranky http://www.mojafibertv.sk a jeho cisla a lohinu 0000 sa mu moze prihlasit do uctu a videl som tam okrem moznosti mazat nahravy aj moznost aktivovania nejakej sluzby atd... Osobne si myslim, ze to heslo si zmenilo malo ludi.
My name is Josh .. and I am Funky (..?)
prihlaseny
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka