1812PD píše:Skončila mi FiberTV: ostali mi 2 set-top-boxy IAD84 HD. Má niekto záujem? Cena 40eur za obidva. Prievidza a okolie.
STB ti zostali?

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
1812PD píše:Skončila mi FiberTV: ostali mi 2 set-top-boxy IAD84 HD. Má niekto záujem? Cena 40eur za obidva. Prievidza a okolie.
tony2008 píše:Dnes rano mi updatovalo Firmware na STB. Neviete co sa zmenilo ? Ja som si nevsimol nic....
janac.marek píše:Netusim. Mozaika mi stale pada ak som na 150 kanali a dam sipku doprava. Vypne sa cely STB.
Pri prehravani z USB kluca (po pauze) je tam namiesto play dlay.
MaTTo S píše:pri 4GB corsair mi to ukaze obrazovku nech nastavim si kolko % sa ma pouzivat ale absolutne nic nejde robit ani sipkami ani OK ... po vlozeni 256MB kluca to vypise ze min. kluc musi byt 1,9GB takze zas nic, po vlozeni 2GB kluca opät obrazovka v ktorej sa neviem vobec nijako hybat a jedina moznost dostat sa odtial je vypnut a zapnut opätovne STB a 8gb kluc detto to iste obrazovka v ktorej sa neda hybat a nic spravit proste tam je 000/100 precenta a moznost formatovat a dokoncit , no sipkami sa neviem vobec nikde hybat tam -
ale ja som uz tie set top boxy zavrhol davno a tak ked skonci viazanost tak obidva letia do dunaja lebo vecsie nepodarky som za svoj zivot este nestretol
JanoV píše:Príručku som Ti poslal. Mne sa nepodarilo z toho USB kľúča vytiahnuť niečo použiteľné aj do počítača ... Ale však od včera funguje archív a nahrávanie
tony2008 píše:Dnes rano mi updatovalo Firmware na STB. Neviete co sa zmenilo ? Ja som si nevsimol nic....
janac.marek píše: [...]Inac je zabavne, ze staci vediet niekoho telefonne cislo a pomocou stranky http://www.mojafibertv.sk a jeho cisla a lohinu 0000 sa mu moze prihlasit do uctu a videl som tam okrem moznosti mazat nahravy aj moznost aktivovania nejakej sluzby atd... Osobne si myslim, ze to heslo si zmenilo malo ludi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků