ISP Brno - Černá pole - ul. Merhautova ?!? wi-fi/kabel/atd..

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod halfrom 18. 9. 2007 14:44

Ahoj,
budu moc rád, když mi poradíte nějakého lokálního ISP v Brně, Černá pole na ulici Merhautova. Nechci adsl, ale jinak beru cokoliv. Predem rikam, ze Netbox ci upc tady bohuzel nejsou :-(
Moc díky za cenné rady
Necht smrt zastihne tve nepratele brzy. Velmi brzy!
halfrom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pytlík 18. 9. 2007 16:03

Na Merhautové je UPC (dříve Karneval).
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod halfrom 18. 9. 2007 16:20

Ahoj, volal jsem na upc. Oni mi tvrdi, ze na moji adrese upc internet dostupny NENI, pouze upc televize. Jsi si opravdu jisty? Nebyl to nahodou jiny poskytovatel?
halfrom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tecka 18. 9. 2007 16:31

Na merhautove je, ale merhautova je kurevsky dlouha, takze tak, to stejny plati o ruznych wifi, ze.
Naposledy upravil tecka dne 18. 9. 2007 16:36, celkově upraveno 2
tecka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pytlík 18. 9. 2007 16:32

Vím kde bydlí moje švagrová. Ona Merhautka je dost dlouhá, asi také záleží o kterou část se jedná. Já mám na mysli tu část u Provazníkové, t.j. až nahoře. Kromě toho: ty znáš jiného českého poskytovatele kabelového internetu i TV, než je UPC (dříve UPC a Karneval)?
Pytlík
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tecka 18. 9. 2007 16:36

O2 :)
tecka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod halfrom 18. 9. 2007 16:45

Vsichni mate naprostou pravdu - Merhautova je opravdu dlouha ulice, takze svoji adresu radsi upresnim (urcite chapete, ze nemuzu zverejnit cislo popisne ;-). Mam byt na Merhautove, mezi odbockami na Durďákovu a Slepou. Uz vas napadaji nejaci konkretni ISP???
halfrom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tecka 18. 9. 2007 16:54

PTAS SE NA LOKALNI ISP! Jestli si myslis, ze se ptas na neco jinyho, tak si prvne prekontroluj svuj dotaz!

merhautova olcz treba .... vubec co je kua za problem prubnout co vidis za wifisite a pouzit mozek?
tecka
Trvalý BAN